Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: violent femmes Songtekst: telephone book

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: violent femmes - telephone book ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van telephone book? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van violent femmes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van violent femmes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals telephone book .

Origineel

I look at my telephone book I can't stand the way it look I hate to think the way you took Me down into a burnin' rage I wrote your name on every page But you don't return my calls You don't return my calls You don't return my calls I'm ready to bust down the walls I'm going down Niagara Falls In a barrel of fun Hey ain't I a lucky one You don't return my calls My telephone book is the color red My telephone book is the color red The red is all in my head Some things are left better unsaid Is that why you don't try To acknowledge or reply You don't return my calls Why did you hear from an old friend I knew once way back when I did some bad things to myself and my health Or did you happen to hear an old song I once sang Did it make your sweet sweet blood run cold in your veins And will you never think of me the same

 

Vertaling

Ik kijk naar mijn telefoonboek Ik kan het niet uitstaan hoe het eruit ziet I hate to think the way you took me in een brandende woede Ik schreef je naam op elke pagina But you don't return my calls Je belt me niet terug Je belt me niet terug Ik ben klaar om de muren neer te halen Ik ga de Niagara Falls af In een vat vol plezier Hé, ben ik geen geluksvogel Je belt me niet terug Mijn telefoonboek is de kleur rood Mijn telefoonboek heeft de kleur rood Het rood zit allemaal in mijn hoofd Sommige dingen kun je beter niet zeggen Is dat waarom je niet probeert te erkennen of te antwoorden You don't return my calls Waarom heb je van een oude vriend gehoord die ik lang geleden kende Ik deed slechte dingen met mezelf en mijn gezondheid Of hoorde je toevallig een oud liedje dat ik ooit zong Heeft het je zoete bloed koud laten worden in je aderen En zul je nooit meer hetzelfde aan me denken