Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: violetta Songtekst: aprendí a decir adiós

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: violetta - aprendí a decir adiós ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van aprendí a decir adiós? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van violetta! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van violetta en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals aprendí a decir adiós .

Origineel

Miro fijo hacia el horizonte. Doy un paso más. Hay que empezar a vivir a favor del tiempo. Detrás de mí, queda el pasado y todo fue real. Ya tengo un sueño que seguir. Esto es lo que siento. Hace falta valor para decir. Todo es posible. Busco en mi destino. Un sueño mágico. Porque yo aprendí a decir adiós. No voy a rendirme. Sigo mi camino siendo lo que soy. Porque yo aprendí a decir adiós. Hace falta valor para decir adiós. Siento que es el momento. En el que debo decidir. Para avanzar un paso más. Y alcanzar mis sueños. (Sueño mágico). Recordar mis primeras canciones. Para ir por más. Contigo haré sin descansar. Porque este es mi tiempo. Hace falta valor para madurar. (Falta valor) para despegar. (Falta valor) para decir. Todo es posible. Busco en mi destino. Un sueño mágico. Porque yo aprendí a decir adiós. No voy a rendirme. Sigo mi camino siendo lo que soy. Porque yo aprendí a decir adiós. Hace falta valor para decir. Todo es posible. Busco en mi destino. Un sueño mágico. Porque yo aprendí a decir adiós. No voy a rendirme. Sigo mi camino siendo lo que soy. Porque yo aprendí a decir adiós. Hace falta valor para madurar. (Falta valor) para despegar. (Falta valor) para decir adiós

 

Vertaling

Ik staar naar de horizon. Ik neem nog een stap. We moeten beginnen te leven ten gunste van de tijd. Achter me, het verleden blijft en het was allemaal echt. Ik heb al een droom om te volgen. Dit is wat ik voel. Het vergt moed om te zeggen. Alles is mogelijk. Ik zoek mijn lot. Een magische droom. Omdat ik geleerd heb om afscheid te nemen. Ik geef het niet op. Ik ben op weg om te zijn wat ik ben. Omdat ik geleerd heb om afscheid te nemen. Het vergt moed om afscheid te nemen. Ik voel dat het tijd is. Als ik moet beslissen. Om nog een stap verder te gaan. En reik naar mijn dromen. (Magische droom). Om mijn eerste liedjes te herinneren. Om voor meer te gaan. Met jou doe ik het zonder te rusten. Want dit is mijn tijd. Het vergt moed om volwassen te worden. (Er is moed voor nodig) om op te stijgen. (Er is moed voor nodig) om te zeggen. Alles is mogelijk. Ik ben op zoek naar mijn lot. Een magische droom. Omdat ik geleerd heb om afscheid te nemen. Ik geef het niet op. Ik ben op weg om te zijn wat ik ben. Omdat ik geleerd heb om afscheid te nemen. Het vergt moed om te zeggen. Alles is mogelijk. Ik zoek mijn lot. Een magische droom. Omdat ik geleerd heb om afscheid te nemen. Ik geef het niet op. Ik ben nog steeds op weg om te zijn wat ik ben. Omdat ik geleerd heb om afscheid te nemen. Het vergt moed om volwassen te worden. (Er is moed voor nodig) om op te stijgen. (Het vergt moed) om afscheid te nemen.