Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: vivenciavisao Songtekst: dias difíceis

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: vivenciavisao - dias difíceis ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dias difíceis? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van vivenciavisao! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van vivenciavisao en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dias difíceis .

Origineel

Vivência&Visão. Siga, viva, prossiga não desista não. O medo me fez sofrer várias vezes me fez chorar. Foi a consequência de não quere mais continuar. Querer parar jogar tudo pro ar. Querer desistir isso sim. Pra que prosseguir, se avida me faz chorar. Do que sorrir. Em um minuto eu vi meu mundo desabar. A depressão cada vez batia na porta. Querendo me fuzilar. Meu mundo se acabava cada dia mais. Lutava tanto, tanto, mas não encontrava minha paz. A paz e a razão de viver, somente em ti encontrei. Só sei que no dia que ele me chama no céu. contigo estarei. Então presta atenção. se você está no quadro de depressão. Sofá não é cura não levanta a cabeça. para de olhar pro chão. Espero que esse som passe uma mensagem. A vida é curta o tempo é raro. estamos aqui somente de passagem. Você mora aqui, mas aqui não é o seu lugar. Agora cabe a você a direção certa encontrar. Dificuldades são pra poder te moldar. Você não está só escolha a caminhar. Foi difícil e eu sabia. Que difícil sempre seria. E difícil sempre será. Enquanto houver, vida. O desanimo o desanimar. Vem te sequestrar e te amarrar. Te deixar no chão te deixar longe. Da esperança que existe. Enfrentei olhei e analisei. Mas não vou negar quase que parei. Quando desfoquei e olhei pra dentro. Tentando entender todo sofrimento. Problemas na vida em toda sua volta. Dentro da família isso traz revolta. Livre arbítrio existe o poder da escolha. Escutei um amigo escolha as coisas boas. Não escute as vozes muitas vozes são. Pra te confundir vai pega a visão. Se difícil é pode melhorar. Depende de você a escolha tomar. Dificuldades são pra poder te moldar. Você não está só escolha a caminhar. Eu sei como é difícil tá na beira do precipício. Querendo pular e não tem ninguém pra te ajudar. Nesse mundo hoje em dia tá tudo esquisito. Poucos pra te abraçar, mas vários pra derrubar. Mas liberte o leão que existe dentro de você. E ruja como nunca e faça a terra tremer. Eu acredito em você e você pode vencer. Sonho luta é igual à vitória pode crer. Nessa vida já perdi tudo que eu podia perder. Perdi meu pai minha mãe e a vontade de viver. Mas através do meu sonho veio a vontade de crescer. Deus me deu uma chance e eu não vou retroceder. Nessas linhas todo dia coloco a minha vida. Quem sabe assim eu possa salvar outra vida. Nenhuma luta é tão grande que já possa esta perdida. Engole o choro secas as lágrimas e não desacredita. Já passei necessidade, mas me deu dignidade. A noite vendia doce com oito anos de idade. Na minha humildade permaneço sempre assim. Se precisar fortaleço até quem duvidou de mim. Dificuldades são pra poder te moldar. Você não está só escolha a caminhar

 

Vertaling

Vivência&Visão. Volg, leef, ga je gang geef niet op nee. Angst deed me meerdere keren huilen. Het was het gevolg van niet verder willen gaan. Om te willen stoppen, om alles weg te gooien. Om dat ja op te willen geven. Waarom doorgaan, als het leven me aan het huilen maakt. Lach dan. In een minuut zag ik mijn wereld in elkaar storten. Depressie bleef op de deur kloppen die me wilde neerschieten. Mijn wereld eindigde elke dag meer. Ik heb zo veel gevochten, zo veel, maar ik kon mijn rust niet vinden. De vrede en de reden om te leven, vond ik alleen in jou. Ik weet alleen dat op de dag dat hij me naar de hemel roept, ik bij jou zal zijn. Dus let op. Als je in een staat van depressie bent. De bank is geen geneesmiddel. Sta niet op. Stop met naar de vloer te staren. Ik hoop dat dat geluid een boodschap overbrengt. Het leven is kort, tijd is schaars. We zijn slechts op doorreis. Jij woont hier, maar dit is niet jouw plek. Nu is het aan jou om de juiste richting te vinden. Moeilijkheden zijn om je te kunnen vormen. Je kiest niet alleen om te lopen. Het was moeilijk en ik wist het. Het was moeilijk en ik wist het. En hard zal altijd zijn Terwijl er leven is. De ontmoediging de ontmoediging Het komt om je te kapen en je vast te binden. Je op de grond achterlatend, je ver weg achterlatend. dat er hoop is. Ik zag, ik keek, ik analyseerde. Maar ik zal niet ontkennen dat ik bijna gestopt was. Toen ik wazig werd en naar binnen keek. Proberen om al het lijden te begrijpen Problemen in het leven overal om je heen. Binnen de familie brengt het opstand. Vrije wil is de macht om te kiezen. Ik luisterde naar een vriend die de goede dingen koos. Luister niet naar de stemmen die veel stemmen zijn. Om je te verwarren zal het het visioen vangen. Als het moeilijk is kan het beter. Hangt van jou af welke keuze je maakt. Moeilijkheden zijn om je te kunnen vormen. Je bent niet de enige die ervoor kiest om te lopen. Ik weet hoe moeilijk het is om op de rand van de afgrond te staan. Je wilt eraf springen en er is niemand om je te helpen. In deze wereld is tegenwoordig alles vreemd. Weinigen om je te omhelzen, maar velen om neer te slaan. Maar bevrijd de leeuw die in je zit En brullen als nooit tevoren en de aarde doen schudden Ik geloof in je en je kunt winnen. Droomgevecht is gelijk aan overwinning kunnen geloven. In dit leven heb ik alles verloren wat ik kon verliezen. Ik verloor mijn vader, mijn moeder en de wil om te leven. Maar door mijn droom kwam de wil om te groeien. God gaf me een kans en ik ga niet meer terug. In deze regels leg ik elke dag mijn leven. Wie weet, misschien kan ik op deze manier nog een leven redden. Geen gevecht is zo groot dat het al verloren kan zijn. Slik de tranen in en breng ze niet in diskrediet. Ik ben in nood geweest, maar het gaf me waardigheid. s Nachts verkocht ik snoep toen ik acht jaar oud was. In mijn nederigheid blijf ik altijd zo. Je moet me versterken. Moeilijkheden zijn om je te kunnen vormen. Je bent niet alleen, kies om te lopen.