Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: vivendo do ocio Songtekst: dois mundos

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: vivendo do ocio - dois mundos ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dois mundos? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van vivendo do ocio! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van vivendo do ocio en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dois mundos .

Origineel

Por esse quarto que a cada segundo fica menor. Eu me descuido pra não ficar só.. Mas ora bolas, eu só estou só.. Talvez mudar pra outro lugar possa aliviar minha dor.. É uma saída pra não me lembrar, a minha agonia só por lembrar.... Me diz meu bem, o que restou pra eu guardar?. Estás tão distante que vai mudar.... De longe eu vi você partir, por onde eu devo me guiar?. Esse filme eu já vi, sei bem o final pra variar.... Respiro fundo e penso porque o destino costuma tirar,. As coisas boas que a vida me da.... Se não mereço, porque vem me dar.... Eu me recuso, não quero,. e não há quem me faça enxergar,. que nunca mais voltarei a te ver. Pior de tudo é só eu querer.... Me diz meu bem, o que restou pra eu guardar?. Estás tão distante que vai mudar.... De longe eu vi você partir, por onde eu devo me guiar?. Esse filme eu já vi, sei bem o final pra variar... (2x)

 

Vertaling

Voor deze kamer die elke seconde kleiner wordt. Ik glip weg zodat ik niet alleen zal zijn... Maar verdomme, ik ben gewoon eenzaam. Misschien zal verhuizen mijn pijn verzachten Het is een uitweg uit het herinneren, mijn lijdensweg alleen al om het herinneren. Vertel me, schatje, wat is er over voor mij om te houden? Je bent zo ver weg dat zal veranderen.... Vanuit de verte zag ik je vertrekken, waar moet ik heen? Deze film heb ik gezien, ik ken het einde voor een verandering.... Ik haal diep adem en bedenk waarom het lot meestal wegneemt. De goede dingen die het leven me geeft.... Als ik het niet verdien, waarom geef je het dan aan mij? Ik weiger, ik wil niet,. en er is niemand die me kan doen inzien,. dat ik je nooit meer zal zien. Het ergste van alles is dat ik alleen maar wil.... Zeg me, schatje, wat is er over voor mij om te houden? Je bent zo ver weg dat je verandert... Vanuit de verte zag ik je vertrekken, waar moet ik heen? Deze film heb ik gezien, ik ken het einde voor de verandering (2x)