Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: vivendo do ocio Songtekst: eu preciso me recuperar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: vivendo do ocio - eu preciso me recuperar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van eu preciso me recuperar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van vivendo do ocio! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van vivendo do ocio en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals eu preciso me recuperar .

Origineel

Eu tenho que parar. E nem lembro mais do que já nem sei. Eu já não consigo raciocinar,. São sete travas por semana. Acho que tenho que trocar, talvez vai melhorar. Melhor assim pra mim, você vai me entender. Já já vou te explicar.. Hey!. Sei que você nem sabe do que eu tô falando. Eu sei que é impossível, mas seria uma solução pra mim,. Trocar meu coração por um fígado, porque eu preciso.... Será que é possível, um carro sem combustível.... Eu nem sei se gosto mais de você, eu não consigo distinguir.... Não é que eu não queira. O Horizonte tem um fim.... Sei que você nem sabe do que eu tô falando. Eu sei que é impossível, mas seria uma solução pra mim,. Trocar meu coração por um fígado, porque eu preciso.... Será que é possível, um carro sem combustível...

 

Vertaling

Ik moet stoppen. En ik weet niet eens meer wat ik niet weet. Ik kan niet meer helder denken. Dat zijn zeven sloten per week. Ik denk dat ik moet wisselen, misschien wordt het dan beter. Het is beter voor mij, begrijp je. Ik zal het zo uitleggen. Hey! Ik weet dat je niet eens weet waar ik het over heb. Ik weet dat het onmogelijk is, maar het zou voor mij een oplossing zijn. Ik zou mijn hart ruilen voor een lever, want ik heb er een nodig. Is het mogelijk, een auto zonder benzine? .... Ik weet niet eens of ik je nog leuk vind, ik kan het niet zeggen. Het is niet dat ik het niet wil. De Horizon heeft een eind.... Ik weet dat je niet eens weet waar ik het over heb. Ik weet dat het onmogelijk is, maar het zou voor mij een oplossing zijn. Ruil mijn hart voor een lever, want ik heb het nodig. Is het mogelijk dat een auto zonder benzine...