Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: vnv nation Songtekst: ghost

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: vnv nation - ghost ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ghost? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van vnv nation! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van vnv nation en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ghost .

Origineel

I climbed down, to watch the tide Mark the time that slips away Where the oceans meet the sky The drawing out of self And bitter cold goes side by side The self-sustained obscurity The sense I can't maintain The ghost that never wanes I walk out to meet my fate In the receding of the day In hope the tide will grant me stay From the ghost that never wanes So torn and frayed My times, lives, faces, None can wear away Time slips away Let them rest upon the waves Peace at last for those who wait Before I go out too far Before the depth I seek moves further away I walk out to meet my fate In the receding of the day In hope the tide will grant me stay From the ghost that never wanes

 

Vertaling

Ik klom naar beneden, om het getij te zien Markeer de tijd die wegglijdt Waar de oceanen de lucht ontmoeten Het uittreden van mezelf En bittere kou gaat zij aan zij De zelfonderhoudende duisternis Het gevoel dat ik niet in stand kan houden De geest die nooit verdwijnt Ik loop naar buiten om mijn lot te ontmoeten In het terugtrekken van de dag In de hoop dat het tij me een verblijf zal schenken Van de geest die nooit verdwijnt Zo verscheurd en gerafeld Mijn tijden, levens, gezichten, Geen kan wegslijten De tijd glijdt weg Laat ze rusten op de golven Eindelijk vrede voor hen die wachten Voordat ik te ver weg ga Voordat de diepte die ik zoek verder weg gaat Loop ik naar buiten om mijn lot te ontmoeten In het terugtrekken van de dag In de hoop dat het getij mij een verblijf gunt Van de geest die nooit verdwijnt