Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: voces8 Songtekst: dream a little dream of me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: voces8 - dream a little dream of me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dream a little dream of me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van voces8! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van voces8 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dream a little dream of me .

Origineel

Stars shining bright above you Night breezes seem to whisper "I love you" Birds singing in the sycamore tree Dream a little dream of me Say "Night-ie night" and kiss me Just hold me tight and tell me you'll miss me While I'm alone and blue as can be Dream a little dream of me Stars fading, but I linger on, dear Still craving your kiss I'm longing to linger till dawn, dear Just saying this Sweet dreams till sunbeams find you Sweet dreams that leave all worries behind you But in your dreams whatever they be Dream a little dream of me Stars fading, but I linger on, dear Still craving your kiss I'm longing to linger till dawn, dear Just saying this Sweet dreams till sunbeams find you Sweet dreams that leave all worries far behind you But in your dreams whatever they be Dream a little dream of me

 

Vertaling

Sterren schijnen helder boven je Nachtbriesjes lijken te fluisteren "Ik hou van je" Vogels zingen in de esdoorn Droom een beetje van mij Zeg "Welterusten" en kus me Hou me stevig vast en zeg me dat je me zult missen Terwijl ik alleen ben en zo blauw als maar zijn kan Droom een beetje van mij De sterren vervagen, maar ik blijf nog even, liefje Nog steeds hunkerend naar je kus Ik verlang ernaar om te blijven hangen tot de dageraad, liefje Ik zeg alleen dit Zoete dromen tot de zonnestralen je vinden Zoete dromen die alle zorgen achter je laten Maar in je dromen, wat ze ook zijn Droom een beetje van mij Sterren vervagen, maar ik blijf, liefje Nog steeds hunkerend naar jouw kus Ik verlang ernaar om te blijven hangen tot de dageraad, liefje Ik zeg dit alleen maar Zoete dromen tot de zonnestralen je vinden Zoete dromen die alle zorgen ver achter je laten Maar in je dromen, wat ze ook zijn Droom een beetje van mij