Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: volbeat Songtekst: making believe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: volbeat - making believe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van making believe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van volbeat! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van volbeat en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals making believe .

Origineel

[Chorus/Intro] Making believe that you still love me It's leaving me alone and so blue I'll always dream, but I'll never own you Making believe, that's all I can do [Chorus] Making believe that you still love me It's leaving me alone and so blue I'll always dream, but I'll never own you Making believe, that's all I can do [Verse 1] I can't hold you close Darling, when you're not with me You're somebody's love You'll never be mine [Refrain] Making believe I'll spend my lifetime Loving you And making believe [Verse 2] I can't hold you close Darling, when you're not near me You're somebody's love You'll never be mine [Refrain] Making believe I'll spend my lifetime Loving you And making believe [Chorus] Making believe that you still love me It's leaving me alone and so blue I'll always dream, but I'll never own you Making believe, that's all I can do [Verse 2] I can't hold you close Darling, when you're not near me You're somebody's love You'll never be mine [Refrain/Outro] Making believe I'll spend my lifetime Loving you And making believe Just loving you And making believe Just loving you And making believe

 

Vertaling

[Chorus/Intro] Geloven dat je nog steeds van me houdt Het laat me alleen en zo blauw Ik zal altijd dromen, maar ik zal je nooit bezitten Maken dat ik geloof, dat is alles wat ik kan doen [refrein] Ik geloof that you still love me Het laat me alleen en zo blauw Ik zal altijd dromen, maar ik zal je nooit bezitten Geloven, dat is alles wat ik kan doen [Verse 1] I can't hold you close Lieverd, als je niet bij me bent Je bent iemands liefde Je zult nooit de mijne zijn [Refrein] Ik geloof dat ik mijn hele leven met van je te houden En doen geloven [Vers 2] I can't hold you close Lieverd, als je niet bij me bent Je bent iemands liefde Je zult nooit de mijne zijn [Refrein] Ik geloof dat ik mijn hele leven met van je te houden En doen geloven [refrein] Geloven dat je nog steeds van me houdt It's leaving me alone and so blue Ik zal altijd dromen, maar ik zal je nooit bezitten Geloven, dat is alles wat ik kan doen [Verse 2] I can't hold you close Lieverd, als je niet bij me bent Je bent iemands liefde Je zult nooit de mijne zijn [Refrein/Outro] Making believe I'll spend my lifetime met van je te houden En doen geloven Gewoon van je houden En doen geloven Just loving you And making believe