Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: volbeat Songtekst: our loved ones

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: volbeat - our loved ones ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van our loved ones? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van volbeat! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van volbeat en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals our loved ones .

Origineel

You open up and what you gain is another hole Reaching out for a hand and I know The fear of losing all the trust that it craves And feel that parts of you are never coming back I used to think that life was ugly and a mess Well I was right but what else to do other than your best The meaning of it all you find within yourself I hold the key but where's the door I kick it in Whatever that I want I will get I'll take the beatings too and all the blame But father you're the one that I miss I'm thankful that I have our loved ones near

 

Vertaling

Je opent je en wat je krijgt is een ander gat Reikend naar een hand en ik weet De angst om al het vertrouwen te verliezen dat het hunkert En het gevoel dat delen van jou nooit meer terugkomen Ik dacht altijd dat het leven lelijk en een puinhoop was. Nou, ik had gelijk, maar wat anders te doen dan je best De zin van dit alles vind je in jezelf Ik heb de sleutel maar waar is de deur Ik trap hem in Wat ik wil zal ik krijgen Ik neem ook de klappen en alle schuld op me Maar vader jij bent degene die ik mis Ik ben dankbaar dat ik onze dierbaren dichtbij heb