Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: volbeat Songtekst: pool of booze, booze, booza

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: volbeat - pool of booze, booze, booza ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pool of booze, booze, booza? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van volbeat! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van volbeat en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pool of booze, booze, booza .

Origineel

[Verse 1] With a fistful of courage And a heart full of rage Cry my wicked soul That I would never change Well that's okay fine with me I got one hundred sides The hell more do you need Don't even try to find A reason in your mind You'll never understand We're just like night and day Leave this song all up to me [Chorus] And then the fight came Between the love and me Fucked another whore In the pool of booze booze booze [Verse 2] My honor will not be questioned My loyalty will not be sold The truth will come over you And destroy the empire So hold on or let it go [Verse 1 Reprise] With a fistful of courage And a heart full of rage Cry my wicked soul That I would never change Well that's okay fine with me [Chorus] And then the fight came Between the love and me Fucked another whore In the pool of booze booze booze [Chorus] And then the fight came Between the love and me Fucked another whore In the pool of booze booze booze [Verse 1 Reprise] With a fistful of courage And a heart full of rage Cry my wicked soul That I would never change Well that's okay fine with me Don't even try to find A reason in your mind You'll never understand We are just like night and day Leave this song all up to me

 

Vertaling

[Verse 1] Met een vuist vol moed En een hart vol woede Schreeuwt mijn boze ziel Dat ik nooit zou veranderen Nou dat is oké prima voor mij Ik heb honderd kanten Wat heb je nog meer nodig Probeer niet eens een reden te vinden Een reden in je hoofd te vinden Je zult het nooit begrijpen. We zijn net als dag en nacht Laat dit lied maar aan mij over [refrein] En toen kwam het gevecht Tussen de liefde en mij Neukte een andere hoer In het zwembad van drank, drank, drank [Vers 2] Mijn eer zal niet in twijfel worden getrokken Mijn loyaliteit zal niet verkocht worden De waarheid zal over je komen En het rijk vernietigen Dus hou vol of laat het gaan [Vers 1 Reprise] Met een vuist vol moed En een hart vol woede Schreeuw mijn boze ziel Dat ik nooit zou veranderen Nou dat is oké prima voor mij [refrein] En toen kwam het gevecht Tussen de liefde en mij Neukte een andere hoer In the pool of booze booze booze [Chorus] And then the fight came Tussen de liefde en mij Neukte een andere hoer In the pool of booze booze booze [Verse 1 Reprise] With a fistful of courage En een hart vol woede Schreeuwde mijn boze ziel Dat ik nooit zou veranderen Nou dat is oké prima voor mij Probeer niet eens een reden te vinden Een reden in je hoofd te vinden Je zult het nooit begrijpen. We zijn net als dag en nacht Laat dit lied maar aan mij over