Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: voltaire Songtekst: parade

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: voltaire - parade ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van parade? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van voltaire! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van voltaire en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals parade .

Origineel

You know it's true, we're both the same. In a storm of words we get lost in what is said. You know me and you see through me, So why are you confused by the things I say and do? Do you know me? You see the strain upon my face. Please, don't rain on my parade. It comes to light, it comes in waves, It's gone too late. It goes astray, it goes too far and you say It's clear I know where all your buttons are. It's not so strange, you know, it's not so queer That I know they're there 'cause I'm the one Who put then there, exactly as you feared. I know you and I see through you So why am I surprised by the things you say and do? I don't know why. I see the strain upon your face. I won't rain on your parade. It comes to light, it comes in waves, It's gone too late. Don't steal the smile from off my face. Please don't rain on my parade...... I know that I can't replace you And it would be a lie to say that I could ever try. It's gone too late. It's gone too late. It cuts two ways It cuts two ways. It's gone too late.

 

Vertaling

Je weet dat het waar is, we zijn allebei hetzelfde. In een storm van woorden verdwalen we in wat er gezegd wordt. Je kent me en je doorziet me, Dus waarom ben je verward door de dingen die ik zeg en doe? Ken je me? Je ziet de spanning op mijn gezicht. Alsjeblieft, laat het niet regenen op mijn parade. Het komt aan het licht, het komt in golven, Het is te laat. Het dwaalt af, het gaat te ver en jij zegt Het is duidelijk dat ik weet waar al je knoppen zitten. Het is niet zo vreemd, weet je, het is niet zo raar Dat ik weet dat ze er zijn, omdat ik degene ben die ze daar heeft gelegd, precies zoals je vreesde. Ik ken je en ik doorzie je Dus waarom ben ik verrast door de dingen die je zegt en doet? Ik weet niet waarom. Ik zie de spanning op je gezicht. Ik zal het niet regenen op je parade. Het komt aan het licht, het komt in golven, Het is te laat. Steel de glimlach niet van mijn gezicht. Alsjeblieft, laat het niet regenen op mijn parade ...... Ik weet dat ik je niet kan vervangen En het zou een leugen zijn om te zeggen dat ik het ooit zou kunnen proberen. Het is te laat. Het is te laat. Het snijdt aan twee kanten Het snijdt aan twee kanten. Het is te laat.