Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: volver Songtekst: despedida em seis por oito

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: volver - despedida em seis por oito ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van despedida em seis por oito? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van volver! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van volver en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals despedida em seis por oito .

Origineel

Não te encontro mais aqui. Onde você foi parar?. Vou tentar me divertir. Te esperando pro jantar meu bem. Sei que o amor se foi. Vou me tratar. Se vier depois. Vou te matar. Vou te ver mais tarde. Vou querer fugir daqui sem você. Lembre vou ter esquecer. Quando você se perdeu de mim. Decidi não mais tentar. Vou tentando conseguir. Muito pouco pra sonhar meu bem. Sei que o amor se foi. Vou me tratar. Se vier depois. Vou te matar. Vou te ver mais tarde. Vou querer fugir daqui sem você. Lembre, vou te esquecer

 

Vertaling

Ik kan je hier niet meer vinden. Waar ben je geweest? Ik ga proberen wat plezier te maken. Ik wacht op je voor het eten, schatje. Ik weet dat de liefde weg is. Ik zal mezelf trakteren. Als je later terugkomt. Ik ga je vermoorden. Ik zie je later wel. Ik wil hier weg zonder jou. Onthoud dat ik het moet vergeten. Toen je me kwijt was. Ik heb besloten het niet meer te proberen. Ik ga het proberen te halen. Te weinig om van te dromen, schatje. Ik weet dat de liefde weg is. Ik ga mezelf trakteren. Als je later terugkomt. Ik maak je af. Ik zie je later wel. Ik wil hier weg zonder jou. Onthoud, ik zal je vergeten