Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: volver Songtekst: não sei dançar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: volver - não sei dançar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van não sei dançar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van volver! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van volver en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals não sei dançar .

Origineel

Você sumiu, se foi.... Nem me chamou, não sei dançar. Logo eu percebi, tanto você gostou. E eu nunca quis, quis me prender. Na imensidão de um pensamento,. Num só momento de indecisão. Vai ver você não foi. E me enganou, não sei dançar. Logo eu percebi, tanto você gostou. E eu nunca quis, quis me perder. Na imensidão de um pensamento,. Num só momento de indecisão. Laialalá...

 

Vertaling

Je bent weg, je bent weg.... Je hebt me niet eens gebeld, ik weet niet hoe ik moet dansen. Ik realiseerde me al snel dat je het zo leuk vond. En ik heb nooit gewild, dat je me vasthield. In de onmetelijkheid van een gedachte,... In een enkel moment van besluiteloosheid. Misschien ben je niet gegaan. En mij voor de gek houden, ik weet niet hoe ik moet dansen. Toen realiseerde ik me hoe leuk je het vond. En ik wilde nooit, ik wilde mezelf verliezen. In de onmetelijkheid van een gedachte. in een enkel moment van besluiteloosheid. Laialalá...