Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: vybz kartel Songtekst: jamaica

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: vybz kartel - jamaica ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jamaica? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van vybz kartel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van vybz kartel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jamaica .

Origineel

Ready not nice Dre skull, Kartel, dancehall, forever Me come from Jamaica Me come from Jamaica Me come from Jamaica Me come from Jamaica Portmore, city, Kingston City, city Kingston Thugs in the street Looking for food fi eat 90 degrees heat, Jamaica still sweet Gals dem grinding Pretty ladies whining Oh teacha' look at me whining, Look, look, look at me whining Me come from Jamaica Me come from Jamaica Me come from Jamaica Me come from Jamaica Police man pushing the hearse, Grandmada going to church Visitors de tourist mon notice But ah Kingston ah de place weh you fi notice Home of teacha' Dre skull, me say dancehall, forever Me come from Jamaica Me come from Jamaica Me come from Jamaica Me come from Jamaica Hahaha, sick dawg me haffi go light my spliff now Duh, awoh

 

Vertaling

Klaar niet aardig Dre skull, Kartel, dancehall, voor altijd Ik kom uit Jamaica Ik kom uit Jamaica Ik kom uit Jamaica Ik kom uit Jamaica Portmore, stad, Kingston Stad, stad Kingston Thugs in the street Op zoek naar eten 90 graden hitte, Jamaica nog steeds zoet Gals dem grinding Mooie dames zeuren Oh teacha' kijk naar mijn gezeur, Kijk, kijk, kijk naar mijn gezeur Ik kom uit Jamaica Ik kom uit Jamaica Ik kom uit Jamaica Ik kom uit Jamaica Politie man duwt de lijkwagen, Grandmada gaat naar de kerk Bezoekers, de toerist zal het opmerken. Maar Kingston is de plaats die je moet opmerken. Home of teacha'. Dre skull, ik zeg dancehall, voor altijd. Ik kom van Jamaica. Ik kom uit Jamaica Ik kom uit Jamaica Ik kom uit Jamaica Hahaha, sick dawg me haffi go light my spliff now Duh, awoh