Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: vybz kartel Songtekst: touch a button

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: vybz kartel - touch a button ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van touch a button? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van vybz kartel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van vybz kartel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals touch a button .

Origineel

Yow, Shawn Storm, before you corn dem, just warn dem Hear mi a seh, nuh, (you cyaan bad me up) Hear mi a ah seh, nuh, (you cyaan rough me up) Hear mi a seh, nuh, (you cyaan drape me up) A dat ma seh, oh! Me nuh fraid a nuh bull buck, nuh duppy conquer, Go fi yuh army, go fi yuh tanker, Go fi yuh, ahoe, go fi yuh, ahoe Go fi yuh huggies go fi yuh pamper Come touch me nuh, touch a button nuh Come touch me nuh, touch a button nuh Come touch me nuh, touch a button nuh Annuh weh yuh come from a weh yuh going go Come touch me nuh, touch a button nuh Come touch me nuh, touch a button nuh Come touch me nuh, touch a button nuh Mi nuh care weh yuh come from inuh, ahoe! Seh sum mek u spit ketch me Mi wet up yuh shirt like Zesti, oh! Man haffi run like track star Woman haffi stop look sexy, ahoe! When yuh walk pass Gaza oh!, Yuh see di sign mark don't test wi, oh!, Play hero, yuh play Coke Zero, oh! Nine night with rum and Pepsi, ahoe, ahoe! Come touch me nuh, touch a button nuh Come touch me nuh, touch a button nuh Come touch me nuh, touch a button nuh Annuh weh yuh come from a weh yuh going go Come touch me nuh, touch a button nuh Come touch me nuh, touch a button nuh Come touch me nuh, touch a button nuh Mi nuh care weh yuh come from inuh, ahoe! Me skull hot till it boil up, oh! A couldn't me them a style up, oh! Me alone script, mi nuh join up, oh! Mek everybody haffi line up Beef wid Notnice annuh sum fi yuh start up, oh! White Toyota car park up, oh! Two likkle hot foot walk up, oh! Gyal a scream an a look shortcut, ahoe! Come touch me nuh, touch a button nuh Come touch me nuh, touch a button nuh Come touch me nuh, touch a button nuh Annuh weh yuh come from a weh yuh going go Come touch me nuh, touch a button nuh Come touch me nuh, touch a button nuh Come touch me nuh, touch a button nuh Mi nuh care weh yuh come from inuh, ahoe!

 

Vertaling

Yow, Shawn Storm, voordat je ze in het nauw drijft, waarschuw ze maar Hoor mi een seh, nuh, (je kunt me slecht behandelen) Hoor mi a ah seh, nuh, (je kunt me opjagen) Hoor mi een seh, nuh, (je kunt me in de maling nemen) A that ma seh, oh! Ik ben niet bang voor een stier, een duppy veroveraar, Ga voor je leger, ga voor je tanker, Go fi yuh, ahoe, go fi yuh, ahoe Go fi yuh huggies go fi yuh pamper Kom raak me nuh, raak een knop nuh Raak me nu aan, raak een knop aan Kom raak me nu aan, raak een knop nu aan Waar kom je vandaan en waar ga je heen? Kom raak me nuh, raak een knop nuh Kom raak me nuh, raak een knop nuh Kom raak me nuh, raak een knop nuh Het kan me niet schelen waar je vandaan komt, ahoe! Seh sum mek you spit ketch me Mi wet up yuh shirt like Zesti, oh! Man moet rennen als een atletiek ster Vrouwen moeten stoppen er sexy uit te zien, ahoe! Als je langs Gaza loopt, oh!, Dan zie je het teken dat je niet moet testen, oh!, Speel held, je speelt Coke Zero, oh! Negen nacht met rum en Pepsi, ahoe, ahoe! Kom raak me nu aan, raak een knop aan Kom raak me nuh, raak een knop nuh Raak me nu aan, raak een knop aan. Annuh weh yuh come from a weh yuh going Kom raak me nuh, raak een knop nuh Kom raak me nuh, raak een knop nuh Kom raak me nuh, raak een knop nuh Mi nuh care weh yuh come from inuh, ahoe! Me schedel heet tot het kookt, oh! A couldn't me them a style up, oh! Me alone script, mi nuh join up, oh! Mek everybody haffi line up Beef wid Notnice annuh sum fi yuh start up, oh! Witte Toyota parkeerplaats, oh! Twee kleine hete voeten komen eraan, oh! Een meisje schreeuwt en kijkt een kortere weg, oh! Kom raak me nu aan, raak een knop aan Kom raak me nuh, raak een knop nuh Come touch me nuh, touch a button nuh Waar kom je vandaan en waar ga je heen? Kom raak me nuh, raak een knop nuh Kom raak me nuh, raak een knop nuh Kom raak me nuh, raak een knop nuh Mi nuh care weh yuh come from inuh, ahoe!