Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: w.a.s.p. Songtekst: hold on to my heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: w.a.s.p. - hold on to my heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hold on to my heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van w.a.s.p.! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van w.a.s.p. en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hold on to my heart .

Origineel

There's a flame, flame in my heart And there's no rain, can put it out And there's a flame, it's burning in my heart And there's no rain, ooh can put it out So just hold me, hold me, hold me Take away the pain, inside my soul And I'm afraid, so all alone Take away the pain, that's burning in my soul Cause I'm afraid that I'll be all alone So just hold me, hold me, hold me Hold on to my heart, to my heart, to me Hold on to my heart, to my heart, to me And oh no, don't let me go cause all I am You hold in your hands, and hold me And I'll make it through the night And I'll be alright, hold on, hold on to my heart

 

Vertaling

Er is een vlam, een vlam in mijn hart En er is geen regen, die het kan doven En er is een vlam, het brandt in mijn hart And there's no rain, ooh can put it out Dus hou me vast, hou me vast, hou me vast Take away the pain, inside my soul And I'm afraid, so all alone Take away the pain, that's burning in my soul Cause I'm afraid that I'll be all alone Dus hou me vast, hou me vast, hou me vast Hou me vast aan mijn hart, aan mijn hart, aan mij Hou me vast aan mijn hart, aan mijn hart, aan mij En oh nee, laat me niet gaan want alles wat ik ben Hou jij in je handen, en hou mij vast And I'll make it through the night En ik zal in orde zijn, hou vol, hou vast aan mijn hart