Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: w.a.s.p. Songtekst: resurrector

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: w.a.s.p. - resurrector ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van resurrector? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van w.a.s.p.! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van w.a.s.p. en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals resurrector .

Origineel

[Jesse to Congregation] Fall before me And bring me love In here we are all pagan Naked celebrations of [Disciples to Congregation] Oh, we are the dark descending Feel the magic The never ending son Oh, we are the lost ascending Last of Eden Never ending heathen love [Jesse to Congregation] Show me your Blind submissive love Paint my name across Your face in everlasting blood Won't you come to me Don't you believe in your god of love I'm your god you need I'll give you heathen love Oh won't you believe I come to breathe life into your doves And I'll make you see Make all believe neon [Congregation to Jesse] Change us all forever Claim us all for life Take us all to your heaven Change us all for love

 

Vertaling

Val voor mij En breng me liefde Hierbinnen zijn we allemaal heidenen Naakte vieringen van Oh, wij zijn de donkere neerdalende Voel de magie De nooit eindigende zoon Oh, wij zijn de verlorenen die opstijgen De laatste van Eden Nooit eindigende heidense liefde Toon mij uw Blinde onderdanige liefde Schilder mijn naam over Je gezicht in eeuwig bloed Wil je niet naar mij komen Geloof je niet in je god van de liefde Ik ben jouw god die je nodig hebt Ik zal je heidense liefde geven Oh wil je niet geloven Ik kom leven blazen in jullie duiven En ik zal jullie laten zien Laat iedereen neon geloven Verander ons allemaal voor altijd Claim ons allen voor het leven Neem ons allen mee naar uw hemel Verander ons allemaal voor de liefde