Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: w.a.s.p. Songtekst: tormentor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: w.a.s.p. - tormentor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tormentor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van w.a.s.p.! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van w.a.s.p. en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tormentor .

Origineel

I'm a liar and I'm a cheat I have no morals and I'm a thief Pillage and plunder, curse those who enter I am a killer and Tormentor Tormentor Tormentor Tormentor Tormentor I'm a sinner, I kiss the breast I am a sadist that whips the flesh I'll take the women, curse those who enter I am a killer and Tormentor Tormentor Tormentor Tormentor Tormentor I am the lord of liars And I command the force of Fire Tormentor Tormentor Tormentor Tormentor

 

Vertaling

Ik ben een leugenaar en ik ben een bedrieger Ik heb geen moraal en ik ben een dief plunder en vervloek hen die binnenkomen Ik ben een moordenaar en een kwelgeest Kwelgeest Kwelgeest Kwelgeest Kwelgeest Ik ben een zondaar, ik kus de borst Ik ben een sadist die het vlees geselt Ik neem de vrouwen, vervloek hen die binnenkomen Ik ben een moordenaar en kwelgeest Tormentor Kwelgeest Kwelgeest Tormentor Ik ben de heer van de leugenaars En ik beveel de kracht van Vuur Kwelgeest Kwelgeest Kwelgeest Tormentor