Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Waitress (musical) Songtekst: When He Sees Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Waitress (musical) - When He Sees Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van When He Sees Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Waitress (musical)! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter W van Waitress (musical) en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals When He Sees Me .

Origineel

I stick with real things Usually facts and figures When information's in its place I minimize the guessing game Guess what? I don't like guessing games Or when I feel things Before I know the feelings How am I supposed to operate If I'm just tossed around by fate? Like on an unexpected date? The stranger who might talk too fast Or ask me questions about myself Before I've decided that He can ask me questions about myself He might sit too close Or call the waiter by his first name Or eat Oreos But eat the cookie before the cream? But what scares me the most what scares me the most Is what if when he sees me, what if he doesn't like it? What if he runs the other way and I can't hide from it? What happens then? If when he knows me, he's only disappointed? What if I give myself away, to only get it given back? I couldn't live with that So, I'm just fine, inside my shell-shaped mind This way I get the best view So, when he sees me, I want him to I'm not defensive I'm simply being cautious I can't risk reckless dating Due to my miscalculating While a certain suitor stands in line I've seen in movies Most made for television You cannot be too careful When it comes to sharing your life I could end up a miserable wife He could be criminal, some sort of psychopath who escaped from an institution, somewhere where they don't have girls He could have masterminded some way to find me He could be colorblind How untrustworthy is that He could be less than kind Or even worse he could be very nice, have lovely eyes And make me laugh, come out of hiding What do I do with that? Oh, God What if when he sees me I like him and he knows it? What if he opens up a door And I can't close it? What happens then? If when he holds me My heart is set in motion I'm not prepared for that I'm scared of breaking open But still I can't help from hoping To find someone to talk to Who likes the way I am Someone who when he sees me Wants to again

 

Vertaling

Ik blijf bij echte dingen Meestal feiten en cijfers Wanneer informatie op zijn plaats is Ik minimaliseer het raadspel Raad eens? Ik hou niet van gissen Of wanneer ik dingen voel Voordat ik de gevoelens ken Hoe moet ik werken Als ik gewoon door het lot heen en weer geslingerd word? Zoals op een onverwachte datum? De vreemdeling die misschien te snel praat Of stel me vragen over mezelf Voordat ik dat besloten heb Hij kan me vragen over mezelf stellen Hij zou te dichtbij kunnen zitten Of bel de ober bij zijn voornaam Of eet Oreos Maar eet het koekje voor de room? Maar wat maakt me het meest bang wat maakt me het meest bang Is wat als als hij me ziet, wat als hij het niet leuk vindt? Wat als hij de andere kant op rent en ik me er niet voor kan verbergen? Wat gebeurt er dan? Als hij me alleen maar teleurgesteld voelt als hij mij kent? Wat als ik mezelf weg geef, om het alleen terug te krijgen? Daar zou ik niet mee kunnen leven Dus ik voel me prima, in mijn schelpachtige geest Op deze manier krijg ik het beste uitzicht Dus, als hij me ziet, wil ik dat hij dat doet Ik ben niet verdedigend Ik ben gewoon voorzichtig Ik kan geen roekeloze dating riskeren Vanwege mijn misrekening Terwijl een zekere minnaar in de rij staat Ik heb het gezien in films De meeste gemaakt voor televisie Je kunt niet te voorzichtig zijn Als het gaat om het delen van je leven Ik zou een ellendige vrouw kunnen worden Hij kan crimineel zijn, een soort psychopaat wie ontsnapte aan een instelling, ergens waar ze geen meisjes hebben Hij had op de een of andere manier brein kunnen vinden om mij te vinden Hij kan kleurenblind zijn Hoe onbetrouwbaar is dat Hij zou minder dan vriendelijk kunnen zijn Of erger nog, hij zou heel aardig kunnen zijn, mooie ogen hebben En maak me aan het lachen, kom onderduiken Wat doe ik daarmee? Oh God Wat als wanneer hij mij ziet Ik vind hem leuk en hij weet het? Stel dat hij een deur opent En ik kan het niet sluiten? Wat gebeurt er dan? Als hij me vasthoudt Mijn hart is in gang gezet Daar ben ik niet op voorbereid Ik ben bang om open te breken Maar toch kan ik niet anders dan hopen Om iemand te vinden om mee te praten Wie houdt van de manier waarop ik ben Iemand die wanneer hij mij ziet Wil opnieuw