Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Waitress (musical) Songtekst: You Are Never Getting Rid Of Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Waitress (musical) - You Are Never Getting Rid Of Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van You Are Never Getting Rid Of Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Waitress (musical)! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter W van Waitress (musical) en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals You Are Never Getting Rid Of Me .

Origineel

I will never let you let me leave I promise I'm not lying Go ahead ask anybody who has seen me trying, I'm not going If it seems like I did I'm probably waiting outside Such a stubborn man you'll likely never meet another When we have our family dinner you can ask my mother, she's the best Learn all about her on our family history test I'm gonna do this right Show you I'm not moving Wherever you go, I won't be far to follow oh oh I'm gonna love you so You'll learn what I already know I love you means you're never, ever, ever getting rid of me You can try, oh, but I I love you means you're never, ever, ever getting rid of me I grew up an only child in a suburb of the city Spent my days alone my only friend was a stray kitty called Sardine I thought it was hilarious to call a cat a kind of fish She played hard to get hissing while she scratched me What she was trying to say was "Ogie come and catch me" I learned quickly, perserverance stood between a cat and her new best friend, me Oh, I'm gonna do this right Show you I'm not moving Wherever you go, I won't be far to follow, oh oh I'm gonna love you so You'll learn what I already know I love you means you're never, ever, ever getting rid of me You can try, oh, but I I love you means you're never, ever, ever getting rid of me You can try, oh, but I I love you means you're never, ever, ever getting rid of me

 

Vertaling

Ik laat je me nooit laten gaan. Ik beloof dat ik niet lieg Ga je gang, vraag iemand die me heeft zien proberen, ik ga niet Als het lijkt alsof ik dat deed, wacht ik waarschijnlijk buiten Zo'n koppige man die je waarschijnlijk nooit een ander tegenkomt Als we ons familiediner hebben, kun je het aan mijn moeder vragen, zij is de beste Leer alles over haar over onze familiegeschiedenisstest Ik ga het goed doen Laat zien dat ik niet beweeg Waar je ook gaat, ik zal niet ver zijn om te volgen oh oh Ik ga zo van je houden Je zult leren wat ik al weet Ik hou van je betekent dat je nooit, nooit, van me af raakt Je kunt het proberen, oh, maar ik Ik hou van je betekent dat je nooit, nooit, van me af raakt Ik ben opgegroeid als enig kind in een buitenwijk van de stad Heb mijn dagen alleen doorgebracht mijn enige vriend was een zwerfkat genaamd Sardine Ik vond het hilarisch om een ??kat een soort vis te noemen Ze speelde hard om te sissen terwijl ze me krabde Wat ze probeerde te zeggen was "Ogie kom en vang mij" Ik leerde snel, doorzettingsvermogen stond tussen een kat en haar nieuwe beste vriend, ik Oh, ik ga het goed doen Laat zien dat ik niet beweeg Waar je ook gaat, ik zal niet ver zijn om te volgen, oh oh Ik ga zo van je houden Je zult leren wat ik al weet Ik hou van je betekent dat je nooit, nooit, van me af raakt Je kunt het proberen, oh, maar ik Ik hou van je betekent dat je nooit, nooit, van me af raakt Je kunt het proberen, oh, maar ik Ik hou van je betekent dat je nooit, nooit, van me af raakt