Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: waka flocka flame Songtekst: can’t slave me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: waka flocka flame - can’t slave me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van can’t slave me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van waka flocka flame! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van waka flocka flame en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals can’t slave me .

Origineel

[Intro: Waka Flocka Flame] Strong man You can't slave me nigga You can't slave me nigga Alright run it back You ain't made me a nigga Leggo [Verse 1: Waka Flocka Flame] I'm such a problem You cannot solve em (BOW) The choppa the pistol grenade or revolver I'm still a robber I'm still a trapper I'm not a rapper Autobiography this the chapter [?] [Hook: Waka Flocka Flame] You can't slave me nigga You can't slave me nigga You ain't made me nigga Trapping and I'm rapping till I go big Trapping and I'm rapping till I go big Trapping and I'm rapping till I go big [Pre-hook: Waka Flocka Flame] Murder was the case after that, nigga Can't slave me nigga You ain't made me nigga [Hook: Waka Flocka Flame] You can't slave me nigga You ain't faced me nigga You can't slave me nigga You can't slave me nigga You ain't made me a nigga Trapping and I'm rapping till I go big Trapping and I'm rapping till I go big Trapping and I'm rapping till I go big [Outro: Waka Flcoka Flame] You can't slave me nigga You can't slave me nigga You ain't made me nigga

 

Vertaling

[Intro: Waka Flocka Flame] Sterke man You can't slave me nigga You can't slave me nigga Alright run it back You ain't made me a nigga Leggo [Verse 1: Waka Flocka Flame] Ik ben zo'n probleem You cannot solve em (BOW) De choppa het pistool granaat of revolver ik ben nog steeds een rover I'm still a trapper I'm not a rapper Autobiografie dit is het hoofdstuk [?] [Hook: Waka Flocka Flame] You can't slave me nigga You can't slave me nigga You ain't made me nigga Trapping and I'm rapping till I go big Trapping and I'm rapping till I go big Trapping and I'm rapping till I go big [Pre-hook: Waka Flocka Flame] Murder was the case after that, nigga Can't slave me nigga You ain't made me nigga [Hook: Waka Flocka Flame] You can't slave me nigga You ain't faced me nigga You can't slave me nigga You can't slave me nigga You ain't made me a nigga Trapping and I'm rapping till I go big Trapping and I'm rapping till I go big Trapping and I'm rapping till I go big [Outro: Waka Flcoka Flame] You can't slave me nigga You can't slave me nigga You ain't made me nigga