Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: wale Songtekst: gemini (2 sides)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: wale - gemini (2 sides) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van gemini (2 sides)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van wale! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van wale en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals gemini (2 sides) .

Origineel

[Verse 1] Something out of a fairytale The fairest of them all but you're scary still What I've never seen before is this composure you possess Poised gettin' coins but you know that you're the shit Though you always on the fence with me Gemini women they switch up the vibe with ya Don't try holdin' her hand she probably hi-five a nigga Tried to figure you out but you're kinda tricky Ironic you like attention but hide your feelings Hi, I'm a Virgo with trust issues And I, think that mercury is fuckin' with you And I, think that purposely flirtin' with ya isn't working I'm searchin' to find your person you just hurtin' my pride My Gemini, now is you mine, or a mirage? A Gemini is the only sign with double sides So if she give it to me now we'll be a menage [Chorus] One queen, two sides, one me, woosah yeah Whole time, you a whole vibe, we can both shine, Gemini, yeah One queen, two sides, one me, woosah yeah Whole time, you a whole vibe, we can both shine, my Gemini, aye [Verse 2] Hide all you fears and smile at all of your friends Suppress whatever troubles you because you bothered with theirs I guess some other time I can try and make it legit But I am chasing a twin that would rather chase a career It's love, I respect you it was just can't accept what you say When you don't say what you does And I ain't sayin' nor do I care who was there when I'm not I'm just sayin' I truly care how you carry your heart Shine baby you are spontaneous, smart Easily get bored frequent change is the bomb My emotional nomad, of course she be going bad So why would I toe-to-toe if I know it's a toe tag Just know that horoscopes is horror scenes to me Believe what you seein' is bound to be in your dreams My social butterfly she don't empathize for the weak If she and I one of two I must humble the one of three [Chorus] One queen, two sides, one me, woosah yeah Whole time, you a whole vibe, we can both shine, Gemini, yeah One queen, two sides, one me, woosah yeah Whole time, you a whole vibe, we can both shine, my Gemini, aye One queen, two sides, one me, woosah yeah Whole time, you a whole vibe, we can both shine, Gemini, yeah One queen, two sides, one me, woosah yeah Whole time, you a whole vibe, we can both shine, my Gemini, aye One queen, two sides, one me, woosah yeah Whole time, you a whole vibe, we can both shine, Gemini, yeah One queen, two sides, one me, woosah yeah Whole time, you a whole vibe, we can both shine, my Gemini, aye [Outro] Horrorscope #1 Horrorscope #1

 

Vertaling

[Verse 1] Iets uit een sprookje De mooiste van allemaal, maar je bent nog steeds eng Wat ik nog nooit heb gezien is deze kalmte die je bezit Poised gettin' coins but you know that you're the shit Hoewel je altijd op het hek met mij Tweelingenvrouwen, ze veranderen de vibe met jou. Probeer haar hand niet vast te houden, ze zal wel een nigga hi-fiven. Ik heb geprobeerd je te doorgronden, maar je bent nogal lastig. Ironisch dat je aandacht wil maar je gevoelens verbergt Hoi, ik ben een Maagd met vertrouwensproblemen En ik denk dat kwikzilver je in de zeik neemt. En ik denk dat opzettelijk flirten met jou niet werkt. Ik ben op zoek naar jouw persoon, je kwetst mijn trots. Mijn Tweelingen, ben je nu van mij of een luchtspiegeling? Een Tweeling is het enige teken met dubbele kanten Dus als ze het nu aan mij geeft zijn we een menage [refrein] Een koningin, twee kanten, een ik, woosah yeah Whole time, you a whole vibe, we can both shine, Gemini, yeah Eén koningin, twee kanten, één ik, woosah yeah Whole time, you a whole vibe, we can both shine, my Gemini, aye [Verse 2] Verberg al je angsten en lach naar al je vrienden Onderdruk wat je dwars zit omdat je je met hun bemoeit Ik denk dat ik het een andere keer kan proberen en het legaal maken Maar ik zit achter een tweeling aan die liever een carrière najaagt Het is liefde. Ik respecteer je. Ik kan gewoon niet accepteren wat je zegt. Als je niet zegt wat je doet En ik zeg niet dat het me niet kan schelen wie er was als ik er niet ben. Ik zeg alleen dat ik echt geef om hoe jij je hart draagt. Shine baby je bent spontaan, slim Je verveelt je snel. Verandering is de bom. Mijn emotionele nomade, natuurlijk gaat het slecht met haar Dus waarom zou ik toe-to-toe als ik weet dat het een teen-tag is Weet gewoon dat horoscopen horror scènes voor mij zijn Geloof dat wat je ziet, ook in je dromen zal zijn Mijn sociale vlinder ze leeft niet mee met de zwakken If she and I one of two I must humble the one of three [refrein] Eén koningin, twee kanten, één ik, woosah yeah Whole time, you a whole vibe, we can both shine, Gemini, yeah Eén koningin, twee kanten, één ik, woosah yeah Whole time, you a whole vibe, we can both shine, my Gemini, aye Eén koningin, twee kanten, één ik, woosah yeah Whole time, you a whole vibe, we can both shine, Gemini, yeah Eén koningin, twee kanten, één ik, woosah yeah Whole time, you a whole vibe, we can both shine, my Gemini, aye Eén koningin, twee kanten, één ik, woosah yeah Whole time, you a whole vibe, we can both shine, Gemini, yeah One queen, two sides, one me, woosah yeah Whole time, you a whole vibe, we can both shine, my Gemini, aye [Outro] Horrorscope #1 Horrorscope #1