Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: wale Songtekst: kd interlude

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: wale - kd interlude ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van kd interlude? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van wale! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van wale en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals kd interlude .

Origineel

Wale: ___? you gotta do this thing for the tape KD: Man i dont..i dont really be doing that man but since you drag me in here dawg Shout out my brother my main man wale its more about nothing man straight outta DC Oklahoma city thunder in the building man So once again this KD brining this hot shit man Wale, Board? , we all out cheaa Man shout out my man DJ omega man Straight from the begining Drag me in this joint man i be chilling though Yall dont know me i play for the okc thunder number 35 Come check us out Wale: What else man you gotta talk to the people what else KD: Man what i do Wale: something lite come on man KD: youngest scoring champ. Ever Wale: AND!? KD: 2010 NBA all star Wale: AND!? KD: Lead my team to the playoffs Wale: What else man, what else. Above all and everything what else KD: Man im from DC thats all you need to know

 

Vertaling

Wale: Je moet dit doen voor de band. Man ik niet... ik doe dat niet echt man, maar omdat je me hierheen sleept. Shout out my brother my main man wale its more about nothing man straight outta DC Oklahoma City Thunder in het gebouw. Dus nogmaals deze KD brengt deze hete shit man Wale, Board? , we all out cheaa Man shout out my man DJ omega man Straight from the begining Sleep me in deze joint man ik ben al aan het chillen Jullie kennen me niet, ik speel voor de Okc Thunder nummer 35. Kom ons checken. Wale: Wat anders man, je moet met de mensen praten, wat anders? Man, wat ik doe. Iets lichts, kom op man. Jongste scorende kampioen. Ooit Wale: EN!? KD: 2010 NBA all star Wale: EN!? KD: Leid mijn team naar de playoffs Wale: Wat anders man, wat anders. Boven alles en nog wat. KD: Man ik kom uit DC dat is alles wat je moet weten