Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Walter Trout Band Songtekst: The Love We Once Knew

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Walter Trout Band - The Love We Once Knew ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van The Love We Once Knew? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Walter Trout Band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter W van Walter Trout Band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals The Love We Once Knew .

Origineel

At night when I come home You?re always crying When I talk to you You keep denying What the hell went wrong? What am I supposed to do? What happened to the love that we once knew? Now when it?s on it?s on But when it?s off it?s off Maybe I walk around at night Thinking about the love we?ve lost You used to make me feel like I?ve never felt before You used to Make me feel at peace Lately we?ve been at war When something in me Just won?t let me walk out the door I wanted you then And now I even want you more It?s been so long So much fightin? can?t we get along? Things will never change If you can?t tell me when there?s something wrong I didn?t get this then You think I need this now? It?s almost like you build me up Just to break me down You wanna argue some more Sit and be sad Tell me all the things That you know make me mad You wanna point out all the things That I still can?t change And take me, break me down Try to make me insane You think I came home early Just to hear you scream and yell I never cheated You don?t believe it So I guess I might as well At night when I come home You?re always crying When I talk to you You keep denying What the hell went wrong? What am I supposed to do? What happened to the love that we once knew? Now if it?s broke we can fix it I?m hopelessly addicted I want you like a minor In a movie that?s restricted All it took was one kiss And I was sprung as predicted With no decision Something missing This is one I?d like to live with I used to want you by my side Now are days we can?t kick it You used to be an angel Nowadays you?re straight wicked She?s not a sight to see Baby?s evil to the core I?m starting to get the feeling You don?t like me anymore Now was it ever really there Was it my imagination? Are you the girl of my dreams? Or some kind of fascination? Wanna be with me forever? Or should I find someone better Are you after my heart? Or just after my cheddar? You used to say that we?d never break up Never say never You wanna fight and break up Fight and make up forever Fight and shake up the night Tonight, stormy weather I?m lost in all the chaos We can?t go through this forever At night when I come home You?re always crying When I talk to you You keep denying What the hell went wrong? What am I supposed to do? What happened to the love that we once knew? No I wasn?t out late NO SHE WASN?T A DATE Do you really wanna see? How much trouble I can make I thought you were real Girl it looks like you?re fake We might as well admit In the club I?m sprain break Blah, blah, drama, drama Just keep yappin? your jaw Girl I suggest you shut your mouth And forget what you saw Cause you?re seeing things Out of immaturity, your insecurities They got you buggin? Cause you didn?t see nothing Cause if I didn?t want you boo Then I wouldn?t be with you If I wasn?t loving you Then I wouldn?t be confused If I wasn?t nothing new Then I?d be with someone else You need to start thinking about us Instead of thinking bout yourself At night when I come home You?re always crying When I talk to you

 

Vertaling

'S nachts wanneer ik thuiskom Youre altijd huilen Toen ik met je praten Je blijft ontkennen Wat is er misgegaan? Wat moet ik doen? Wat gebeurde er met de liefde die we ooit kende? Nu wanneer zijn op de op Maar wanneer zijn uit haar off Misschien loop ik 's nachts rond Het denken over de liefde weve verloren U gebruikt om me het gevoel dat Ive nooit gevoeld U gebruikt om Voel ik me in vrede De laatste tijd Weve in oorlog Als er iets in mij Gewoon laat me gewoon lopen de deur uit Ik wilde je dan En nu wil ik u zelfs meer Het is zo lang geleden Zoveel vechten cant samen krijgen we? De dingen zullen nooit veranderen Als je me niet kan vertellen wanneer er is iets mis Ik wilde dit te krijgen dan Denk je dat ik nu nodig dit? Het is bijna alsof je bouwt me up Gewoon te breken me neer Wil je beweren wat meer Zitten en verdrietig Vertel me alle dingen Dat je weet dat maakt me gek Wil je wijzen op alle dingen Dat ik nog steeds cant verandering En neem me, breek me neer Probeer om me gek maken Denk je dat ik thuis kwam vroeg Gewoon om te horen gillen en schreeuwen Ik heb nooit bedrogen Je hoeft niet geloven Dus ik denk dat ik net zo goed 'S nachts wanneer ik thuiskom Youre altijd huilen Toen ik met je praten Je blijft ontkennen Wat is er misgegaan? Wat moet ik doen? Wat gebeurde er met de liefde die we ooit kende? Nu als zijn blut we kunnen het te repareren Im hopeloos verslaafd Ik wil dat je als een minor In een filmpje dat is beperkt Er was maar één kus En ik was opgesprongen zoals voorspeld Met geen beslissing Er mist iets Dit is een Identiteitskaart houdt om te leven met Vroeger was ik u wilt aan mijn zijde Nu zijn dagen dat we cant kick U gebruikt om een ??engel te zijn Tegenwoordig youre straight wicked Ze is niet een gezicht te zien Babys kwaad aan de kern Im beginnen om het gevoel te krijgen Je niet bevalt me ??niet meer Nu was het ooit echt daar Was het mijn verbeelding? Bent u het meisje van mijn dromen? Of een soort van fascinatie? Wilt met mij voor altijd? Of moet ik iemand vinden beter Bent u na mijn hart? Of gewoon na mijn cheddar? U gebruikt om te zeggen dat wo nooit breken Zeg nooit nooit Wil je strijd en breken Vecht en make-up voor altijd Vecht en schud de nacht Vanavond, stormachtig weer Im verloren in alle chaos We kunnen niet gaan door dit voor eeuwig 'S nachts wanneer ik thuiskom Youre altijd huilen Toen ik met je praten Je blijft ontkennen Wat is er misgegaan? Wat moet ik doen? Wat gebeurde er met de liefde die we ooit kende? Nee, ik was niet uit te laat NO SHE WASNTA DATE Wil je echt wilt zien? Hoe veel moeite kan ik Ik dacht dat je echt was Meisje het lijkt alsof je nep We kunnen net zo goed toegeven In de club Im verstuiking break Blah, blah, drama, drama Blijf gewoon yappin je kaak Meisje ik stel voor dat je je mond dicht En vergeet wat je hebt gezien Oorzaak youre het zien van dingen Uit onvolwassenheid, je onzekerheden Ze hebben je flip Omdat je niets niet gezien Want als ik niet wil dat je boo Dan zou ik bij je zijn Als ik was niet je lief Dan zou ik niet worden verward Als ik was niet niets nieuws Dan Identiteitskaart met iemand anders Je moet gaan nadenken over ons In plaats van te denken bout jezelf 'S nachts wanneer ik thuiskom Youre altijd huilen Toen ik met je praten