Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: wander almeida Songtekst: amor em dobro

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: wander almeida - amor em dobro ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van amor em dobro? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van wander almeida! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van wander almeida en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals amor em dobro .

Origineel

Eu sei da sua agenda. eu já sou parte do seu passado. e o meu coração contigo agiu todo errado. Mas comigo ele foi covarde e malvado. fingiu que não te amava. te deixou partir. Estava totalmente iludido com minha liberdade. Achei que longe de você tinha felicidade. mas me deparei de frente com a realidade. e a solidão agora ta sorrindo de mim. Será que ainda ha tempo pra voltar. uma segunda chance. Duas vezes vou te amar. Se você me der um beijo. Eu te dou dois. Se você me der um abraço refrão. Eu te dou dois. Faço tudo pra você me amar de novo. Se me der o seu amor. Te dou o meu em dobro. Será que ainda ha tempo pra voltar. uma segunda chance. Duas vezes vou te amar. Se você me der um beijo. Eu te dou dois. Se você me der um abraço refrão. Eu te dou dois. Faço tudo pra você me amar de novo. Se me der o seu amor. Te dou o meu em dobro

 

Vertaling

Ik ken zijn agenda. Ik ben al deel van zijn verleden. en mijn hart met jou handelde helemaal verkeerd. Maar bij mij was hij laf en gemeen. Hij deed alsof hij niet van je hield. Hij liet je gaan. Ik was totaal misleid met mijn vrijheid. Ik dacht dat ik buiten jou geluk had. Maar ik kwam oog in oog te staan met de realiteit. En de eenzaamheid lacht me nu toe. Ik vraag me af of er nog tijd is om terug te komen. Een tweede kans. Twee keer zal ik van je houden. Als je me één kus geeft. Ik geef je er twee. Als je me een knuffel geeft Ik geef je twee Ik doe alles voor je om weer van me te houden. Als je me je liefde geeft Ik geef je de mijne in tweevoud. Ik vraag me af of er nog tijd is om terug te komen voor een tweede kans. Twee keer zal ik van je houden Als je me één kus geeft Ik geef je twee Als je me een knuffel geeft Ik geef je twee Ik doe alles voor je om weer van me te houden. Als je me je liefde geeft Ik geef je de mijne in het dubbele