Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: wander almeida Songtekst: enquanto houver razões

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: wander almeida - enquanto houver razões ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van enquanto houver razões? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van wander almeida! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van wander almeida en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals enquanto houver razões .

Origineel

Eu já fiz de tudo pra te convencer. Mandei rosas vermelhas lindas pra você. Falei de amor, fiz uma canção. A lua se foi, nem vi o sol chegar. Acreditei que o tempo não ia passar. Foi ilusão. Enquanto houver razões eu não vou desistir. Se for pra eu chorar, quero chorar por ti. Porque não te esqueço. Vou te esperar passe o tempo que for. Deixe bem guardado esse nosso amor. Sei que eu te mereço. Eu vou deixar você voar. Bater as suas asas pra longe de mim. Mas só pra ver você voltar. E toda arrependida me dizer. Amor, te quero sim. Eu vou deixar você voar. Bater as suas asas pra longe de mim. Mas só pra ver você voltar. E toda arrependida me dizer. Amor, te quero sim

 

Vertaling

Ik heb alles gedaan wat ik kon om je te overtuigen. Ik heb je mooie rode rozen gestuurd. Ik praatte over liefde, ik maakte een liedje. De maan is weg, ik heb de zon niet eens zien komen. Ik geloofde dat de tijd niet voorbij zou gaan. Het was een illusie. Zolang er reden is, geef ik niet op. Als ik ga huilen, wil ik voor jou huilen. Omdat ik je niet zal vergeten. Ik zal op je wachten, hoe lang het ook duurt. Laat deze liefde van ons goed bewaakt achter. Ik weet dat ik je verdien. Ik ga je laten vliegen. flap je vleugels van me weg Maar alleen om je terug te zien komen. En allemaal spijt om het me te vertellen. Schatje, ik wil je echt. Ik ga je laten vliegen flap je vleugels van me weg Maar alleen om je terug te zien komen. En allemaal spijt om het me te vertellen. Schatje, ik wil dat je