Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: wander tok final Songtekst: nossa amizade tem um valor maior

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: wander tok final - nossa amizade tem um valor maior ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nossa amizade tem um valor maior? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van wander tok final! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van wander tok final en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nossa amizade tem um valor maior .

Origineel

Nem tudo que quero ouvir você vai dizer. Mais sei que a razão sempre vai defender. È amigo... pro que der e vier. Meu fechamento, onde eu estiver. Você é meu parça, o brhother. Que eu sempre quis. Parceria... que me faz tão feliz. Por isso não me canso de tanto lhe dizer. Que a nossa amizade tem um valor maior. Tem valor maior. A nossa amizade tem um valor maior. Se eu fraquejo, está meu lado para me levantar. É nas horas difíceis que posso contar. Sua alegria... alegra o meu viver. Que os problemas me faz esquecer. Te digo que a nossa amizade. Não escreve com giz. Me apoiou... em tudo que eu fiz. Por isso não me canso de tanto lhe dizer. Que a nossa amizade tem um valor maior. Tem valor maior, tem valor maior. A nossa amizade tem um valor maior

 

Vertaling

Niet alles wat ik wil horen zal je zeggen. Maar ik weet dat de rede je altijd zal verdedigen. Je bent mijn vriend... voor wat dan ook. Mijn afsluiting, waar ik ook ben. Jij bent mijn partner, de moeder. Ik heb altijd al gewild. Partnerschap... dat maakt me zo blij. Dat is waarom ik nooit moe word je zoveel te vertellen. Dat onze vriendschap een grotere waarde heeft. Het heeft een grotere waarde. Onze vriendschap heeft een grotere waarde. Als ik val, ben je aan mijn zijde om me op te tillen. Het is in moeilijke tijden dat ik op je kan rekenen. Jouw vreugde... maakt mijn leven mooier. Die problemen doen me vergeten. Ik zeg je dat onze vriendschap. Het staat niet in krijt geschreven. Je hebt me gesteund... in alles wat ik heb gedaan. Dat is waarom ik nooit moe word je zoveel te vertellen. Dat onze vriendschap een grotere waarde heeft. Het heeft een grotere waarde, het heeft een grotere waarde. Onze vriendschap heeft een grotere waarde