Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: wander tok final Songtekst: uma benção (jangadeiro)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: wander tok final - uma benção (jangadeiro) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van uma benção (jangadeiro)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van wander tok final! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van wander tok final en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals uma benção (jangadeiro) .

Origineel

Vem jangadeiro. pra dentro do mar. vem jangadeiro. pra minha Iemanjá te abençoar. sou jangadeiro nato de tarrafa anzol pescador. tive meu pai como mestre ai que saudade do meu professor. a nova geração é meu filho que ensino com carinho e amor. te preparo com perseverança. pois sei que tu és o meu sucessor. vem jangadeiro. pra dentro do mar. vem jangadeiro. pra minha Iemanjá te abençoar. É do mar que eu tiro sustento alimento pra minha família. só de pensar nessa obra papai do céu já me arrepia. o meu trabalho é sagrado e agradeço pois nunca faltou. ajoelho pra nossa senhora. e pra Iemanjá que me abençoou

 

Vertaling

ik ben een geboren jangadeiro met een hengel. ik had mijn vader als mijn leraar, oh, wat mis ik mijn leraar. de nieuwe generatie is mijn zoon, die ik met genegenheid en liefde onderricht. ik bereid je voor met volharding. omdat ik weet dat jij mijn opvolger bent. kom jangadeiro. de zee in. kom jangadeiro. voor mijn Yemanja om je te zegenen. Het is van de zee dat ik eten haal voor mijn familie. Alleen al denken aan dit werk, mijn vader in de hemel geeft me kippenvel. mijn werk is heilig en ik dank u omdat het nooit ontbrak. Ik kniel voor onze Vrouwe. en voor Yemanja die me gezegend heeft