Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: wanessa camargo Songtekst: enfeitiçada

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: wanessa camargo - enfeitiçada ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van enfeitiçada? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van wanessa camargo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van wanessa camargo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals enfeitiçada .

Origineel

Meu coração dispara se te vejo passar. Meu mundo se acende, com a luz do teu olhar. Magia do destino. Que me encantou. Que você fez comigo, você me enfeitiçou. Refrão:. Agora só depende de você. O que você disser eu vou fazer. Eu estou enfeitiçada de paixão. Apaixonada, já nem sei quem sou. Perdi o controle desse amor. Caí numa armadilha, não dá pra acreditar. Sou uma prisioneira que não quer escapar. Bastou o primeiro beijo pra me conquistar. Invade esse desejo não quero nem pensar. Refrão:. Agora só depende de você. O que você disser eu vou fazer. Eu estou enfeitiçada de paixão. Apaixonada, já nem sei quem sou. Perdi o controle desse amor. Eu estou enfeitiçada de paixão. Apaixonada, já nem sei quem sou. Perdi o controle desse amor, ooo. Por que eu fui me apaixonar. Agora eu vivo pra te amar

 

Vertaling

Mijn hart gaat tekeer als ik je voorbij zie komen. Mijn wereld licht op, met het licht van jouw blik. Magie van het lot. Dat betoverde me Dat heb je me aangedaan, je hebt me betoverd. Refrein. Nu is het aan jou. Wat je ook zegt, ik zal het doen. Ik ben betoverd door passie. In de liefde, weet ik niet eens meer wie ik ben. Ik verloor de controle over deze liefde. Ik ben in een val gelopen, ik kan het niet geloven. Ik ben een gevangene die niet wil ontsnappen. De eerste kus was genoeg om me over te halen. Deze wens binnenvallen, ik wil er niet eens aan denken. Refrein. Nu is het aan jou. Wat je ook zegt, ik zal het doen. Ik ben betoverd door passie. In de liefde, weet ik niet eens meer wie ik ben. Ik verloor de controle over deze liefde. Ik ben betoverd door passie. In de liefde, weet ik niet eens meer wie ik ben. Ik verloor de controle over deze liefde, ooo. Waarom ging ik verliefd worden Nu leef ik om van je te houden