Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: warren zevon Songtekst: please stay

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: warren zevon - please stay ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van please stay? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van warren zevon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van warren zevon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals please stay .

Origineel

written by Warren Zevon. Please stay. Please stay. Two words I've thought I'd never learn to say. Don't go away. Please stay. Don't leave me here. When so many things so hard to see are clear. I need you near to me. Will you stay with me to the end?. When there's nothing left. But you and me and the wind. We'll never know till we try. To find the other side of goodbye. Please stay. Please slay. Two words I've thought I'd never learn to say. Don't go away. Please stay.

 

Vertaling

geschreven door Warren Zevon. Blijf alstublieft. Blijf alstublieft. Twee woorden waarvan ik dacht dat ik ze nooit zou leren zeggen. Ga niet weg. Blijf alstublieft. Laat me hier niet achter. Wanneer zoveel dingen, zo moeilijk te zien, duidelijk worden. Ik heb je dicht bij me nodig. Wil je bij me blijven tot het einde? Wanneer er niets meer over is. Alleen jij en ik en de wind. We zullen het nooit weten tot we het proberen. Om de andere kant van afscheid te vinden. Blijf alsjeblieft. Alsjeblieft, dood. Twee woorden waarvan ik dacht dat ik ze nooit zou leren zeggen. Ga niet weg. Blijf alsjeblieft.