Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Waterboys Songtekst: Hole Of The Moon

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Waterboys - Hole Of The Moon ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Hole Of The Moon? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Waterboys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter W van Waterboys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Hole Of The Moon .

Origineel

I pictured a rainbow You held it in your hand I had flashes Grey Daze Hole I would have sailed away, if I'd known that nothing would change Staring out my window sill, in my wasted prison cell And I know what you want And I know what you feel As I cradle your loving And watch you... A Rocket To The Moon Life Of The Party They're on you like a tattoo They're watching every move that you make Your blue eyes were white lies I thought you were mine for the taking You punched my lights out Now you're free to be the lonely life of the party ... Waterboys Whole Of The Moon I pictured a rainbow You held it in your hand I had flashes

 

Vertaling

Ik stelde me een regenboog voor Je hield het in je hand Ik had flitsen Gray Daze Hole Ik zou weggevaren zijn, als ik het had geweten dat er niets zou veranderen Uit mijn vensterbank staren, in mijn verspilde gevangeniscel En ik weet wat je wilt En ik weet wat je voelt Terwijl ik je liefde liefheb En kijk je ... Een raket naar de maan Leven van de partij Ze zijn op je als een tatoeage Ze houden elke beweging in de gaten die je maakt Je blauwe ogen waren witte leugens Ik dacht dat jij de mijne was voor het oprapen Je sloeg mijn lichten uit Nu ben je vrij om het eenzame leven van het feest te zijn ... Waterboys Whole Of The Moon Ik stelde me een regenboog voor Je hield het in je hand Ik had flitsen