Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: watsky Songtekst: sloppy seconds

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: watsky - sloppy seconds ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sloppy seconds? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van watsky! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van watsky en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sloppy seconds .

Origineel

[Verse 1] Fuck you if you love a car for its paint job Love you if you love a car for the road trips Show me the miles and your arms and the pink scar Where the doctor had to pull out all the bone chips 'Cause you were pressing on the gas just a bit hard Right in the moment where the road curved a bit sharp And when you woke up Somebody was unclipping your seat belt And pulling you from the open window of your flipped car [Chorus] Cold pizza, tie-dye shirts Broken hearts, give'm here, give'm here Hand me downs, give me give me leftovers Give me give me sloppy seconds Give em here, give em here [Refrain] I don't care where you've been How many miles, I still love you I don't care where you've been How many miles, I still love you [Verse 2] Show me someone who says they got no baggage I'll show you somebody whose got no story Nothing gory means no glory, but baby please don't bore me We won't know until we get there The who, or the what, or the when where My favorite sweater was a present that I got a couple presidents ago And I promised that I would rock it till it's thread bare Bet on it Every single person gotta couple skeletons So pretty soon, in this room It'll just be me and you when we clear out all the elephants Me and you and the elements We all have our pitfalls Beer's flat, the cabs have been called And everybody and their momma can hear the drama that's happening behind these thin walls [Chorus: Watsky & Myrtle Gunderson & Both] Cold pizza Tie-dye shirts (Tie-dye shirts) Broken hearts Give'm here, give'm here Hand me downs (Hand me downs) Leftovers (Leftovers) Sloppy seconds Give'm here, give'm here [Refrain: Watsky with Myrtle Gunderson] I don't care where you've been How many miles, I still love you I don't care where you've been How many miles, I still love you [Post-Chorus: Watsky with Myrtle Gunderson & Watsky] I don't care (Cold pizza) Where you've been (Tie-dye shirts) How many (Broken hearts) miles, I still love you I don't care (Hand me downs) Where you've been (Leftovers) How many (Sloppy seconds) miles, I still love you [Verse 3] My pattern with women isn't a flattering image But I don't want to run away because I said so I dont want to be the guy to hide all of my flaws And I'll be giving you the side of me that I don't let show Everything in fashion That has ever happened Always coming crashing down Better let go But in a couple years it will be retro You rock Marc Ecko My shirts have the gecko 'Cause in the past man, I was hopeless But now's when my little cousins look the dopest (Whoop whoop) Fuck the fashion po-po Have a stale doughnut, I don't need no tips Fuck a five second rule That's a plan I never understood It's September in my kitchen in a Christmas sweater Sipping cold coffee on the phone with damaged goods [Bridge: Watsky with Myrtle Gunderson] And there is not a single place that I would rather be I'm fucked up just like you are, and you're fucked up just like me [Chorus: Watsky & Myrtle Gunderson & Both] Cold pizza (Cold pizza) Tie-dye shirts (Tie-dye shirts) Broken hearts Give'm here, give'm here Hand me downs (Oh, hand me downs!) Give me give me leftovers (Leftovers!) Give me give me sloppy seconds Give'm here, give'm here [Refrain: Watsky with Myrtle Gunderson] I don't care where you've been How many miles, I still love you I don't care where you've been How many miles, I still love you [Post-Chorus: Watsky with Myrtle Gunderson & Watsky] I don't care (Cold pizza) Where you've been (Tie-dye shirts) How many (Broken hearts) miles, I still love you I don't care (Hand me downs) Where you've been (Leftovers) How many (Sloppy seconds) miles, I still love you

 

Vertaling

[Verse 1] Fuck you als je van een auto houdt voor zijn verflaag Hou van je als je van een auto houdt voor de road trips Laat me de kilometers zien en je armen en het roze litteken Waar de dokter alle botsplinters uit heeft moeten halen Omdat je net iets te hard op het gaspedaal drukte Precies op het moment dat de weg een scherpe bocht maakte En toen je wakker werd Maakte iemand je veiligheidsgordel los En trok je uit het open raam van je gekantelde auto [refrein] Cold pizza, tie-dye shirts Broken hearts, give'm here, give'm here Hand me downs, give me give me leftovers Geef me geef me slordige seconden Geef ze hier, geef ze hier [Refrein] Het kan me niet schelen waar je bent geweest Hoeveel kilometer, ik hou nog steeds van je Het kan me niet schelen waar je bent geweest Hoeveel mijlen, ik hou nog steeds van je [Verse 2] Toon me iemand die zegt dat hij geen bagage heeft Ik zal je iemand laten zien die geen verhaal heeft Niets bloederigs betekent geen glorie, maar verveel me alsjeblieft niet We zullen het niet weten tot we er zijn De wie, of de wat, of de wanneer waar Mijn lievelingstrui was een geschenk dat ik een paar voorzitters geleden kreeg En ik beloofde dat ik hem zou dragen tot de draad kaal is Reken er maar op. Elke persoon heeft een paar skeletten Dus binnenkort, in deze kamer alleen jij en ik als we alle olifanten hebben opgeruimd Jij en ik en de elementen We hebben allemaal onze valkuilen Het bier is op, de taxi's zijn gebeld En iedereen en hun moeder kunnen het drama horen dat zich achter deze dunne muren afspeelt [Refrein: Watsky & Myrtle Gunderson & Both] Cold pizza Tie-dye shirts (Tie-dye shirts) Broken hearts Give'm here, give'm here Hand me downs (Hand me downs) Leftovers (Restjes) Sloppy seconds Give'm here, give'm here [Refrein: Watsky met Myrtle Gunderson] Het kan me niet schelen waar je bent geweest Hoeveel mijlen, ik hou nog steeds van je I don't care where you've been Hoeveel mijlen, ik hou nog steeds van je [Post-Chorus: Watsky met Myrtle Gunderson & Watsky] I don't care (Cold pizza) Where you've been (Tie-dye shirts) How many (Broken hearts) miles, I still love you I don't care (Hand me downs) Where you've been (Leftovers) Hoeveel (Sloppy seconds) mijlen, ik hou nog steeds van je [Verse 3] My pattern with women is not a flattering image But I don't want to run away because I said so Ik wil niet de man zijn die al mijn gebreken verbergt En ik zal je de kant van mij laten zien die ik niet laat zien Alles in de mode Dat ooit is gebeurd Komt altijd weer naar beneden Beter loslaten Maar over een paar jaar zal het retro zijn Je rockt Marc Ecko Mijn shirts hebben de gekko Want in het verleden, man, was ik hopeloos Maar nu zien mijn kleine neefjes er het coolst uit (Whoop whoop) Fuck de mode po-po Neem een oudbakken donut, ik heb geen fooi nodig Fuck een vijf seconden regel Dat is een plan dat ik nooit begrepen heb Het is september in mijn keuken in een kersttrui Nippend aan koude koffie aan de telefoon met beschadigde goederen [Brug: Watsky met Myrtle Gunderson] And there is no single place that I would rather be I'm fucked up just like you are, and you're fucked up just like me [Refrein: Watsky & Myrtle Gunderson & Both] Cold pizza (Koude pizza) Tie-dye shirts (Tie-dye shirts) Broken hearts Give'm here, give'm here Hand me downs (Oh, hand me downs!) Geef me geef me restjes (Leftovers!) Give me give me sloppy seconds Give'm here, give'm here [Refrein: Watsky met Myrtle Gunderson] I don't care where you've been Hoeveel mijlen, ik hou nog steeds van je I don't care where you've been Hoeveel mijlen, ik hou nog steeds van je [Post-Chorus: Watsky met Myrtle Gunderson & Watsky] I don't care (Cold pizza) Where you've been (Tie-dye shirts) How many (Broken hearts) miles, I still love you I don't care (Hand me downs) Where you've been (Leftovers) How many (Sloppy seconds) miles, I still love you