Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: wavves Songtekst: demon to lean on

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: wavves - demon to lean on ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van demon to lean on? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van wavves! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van wavves en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals demon to lean on .

Origineel

You and I pace along the grass And think of what we had Ambivalent and young We're probably just dumb The truth is that it hurts And what's it really worth? No hope and no future Holding a gun to my head So send me an angel Or bury me deeply instead With demons to lean on In the sky, it's never coming back No hope and no future We'll die the same loser Holding a gun to my head So send me an angel Or bury me deeply instead With demons to lean on Numb from it all Not at all, at all, at all, at all Numb from it all Not at all, at all, at all, at all, at all Holding a gun to my head So send me an angel Or bury me deeply instead With demons to lean on Holding a gun to my head So send me an angel Or bury me deeply instead With demons to lean on Holding a gun to my head Holding a gun to my head Holding a gun to my head With demons to lean on

 

Vertaling

Jij en ik lopen langs het gras En denken aan wat we hadden Ambivalent en jong We zijn waarschijnlijk gewoon dom De waarheid is dat het pijn doet En wat is het echt waard? Geen hoop en geen toekomst Met een pistool tegen mijn hoofd Dus stuur me een engel Of begraaf me in plaats daarvan diep Met demonen om op te leunen In de lucht, het komt nooit meer terug Geen hoop en geen toekomst We zullen sterven als dezelfde verliezer Met een pistool tegen mijn hoofd Dus stuur me een engel Of begraaf me in plaats daarvan diep Met demonen om op te leunen Verdoofd van dit alles Helemaal niet, helemaal niet, helemaal niet, helemaal niet Verdoofd van dit alles Helemaal niet, helemaal niet, helemaal niet, helemaal niet, helemaal niet Met een pistool tegen mijn hoofd Dus stuur me een engel Of begraaf me in plaats daarvan diep Met demonen om op te leunen Met een pistool tegen mijn hoofd Dus stuur me een engel Of begraaf me in plaats daarvan diep Met demonen om op te leunen Met een pistool tegen mijn hoofd Met een pistool tegen mijn hoofd Met een pistool tegen mijn hoofd Met demonen om op te leunen