Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: wax Songtekst: this one's on me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: wax - this one's on me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van this one's on me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van wax! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van wax en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals this one's on me .

Origineel

This one's on me Don't worry 'bout it Put down your wallet it's cool This one's on me Go have another, I've got it covered It's the least I can do This one's on me Meet me at the bar, I'll pay for your cab Anything you want goes straight to my tab I'm not stingy with the paper I have You always used to hook me up when I was doing bad You deserve a night out man, let's hit the town And you ain't paying for nothing, not a single round We gon' stay 'til last call, we gon' shut it down We gon' put a huge dent in my bank account We may or may not make it home safe and sound We might end up in the police car station bound No matter what we gonna have a fucking ball No worries, no stress just alcohol I love you man, I'll holler it out Our friendship can't be measured in dollar amount I'm here for you if you got something to talk about And tonight when we go out This one's on me Don't worry 'bout it Put down your wallet it's cool This one's on me Go have another, I've got it covered It's the least I can do This one's on me I got a check recently, I got substantial doe And I know you've been going through financial woes But money is a fleeting thing that was made my us Love was made by whatever created us It's not something anyone could ever take from us The people at the bank, I don't care what they discuss They say that for retirement, I should save it probably I'd rather spend the shit now while I'm able bodied And so for the cash I don't blindly lust It can't buy me love, it can't buy me trust But it can buy bottles of rum and such Life's ridiculous, fuck it let's get drunk as fuck I love you man, I'll holler it out Our friendship can't be measured in dollar amount I'm here for you if you got something to talk about And tonight when we go out This one's on me Don't worry 'bout it Put down your wallet it's cool This one's on me Go have another, I've got it covered It's the least I can do This one's on me

 

Vertaling

Deze is van mij Maak je er geen zorgen over Leg je portefeuille neer, het is cool Deze is van mij Neem er nog een, ik heb het onder controle Dat is het minste wat ik kan doen Deze is van mij Ontmoet me aan de bar, ik betaal je taxi. Alles wat je wilt gaat rechtstreeks naar mijn rekening Ik ben niet gierig met het papier dat ik heb Jij hielp me altijd als het slecht met me ging Je verdient een avondje uit man, laten we naar de stad gaan En je betaalt nergens voor, geen enkel rondje We blijven tot de laatste ronde, we sluiten het af We gaan een grote deuk in mijn bankrekening slaan We komen misschien wel of misschien niet veilig thuis Misschien eindigen we wel in het politiebureau. Wat er ook gebeurt, we gaan het geweldig hebben Geen zorgen, geen stress, alleen alcohol Ik hou van je man, ik schreeuw het uit Onze vriendschap is niet in dollars uit te drukken Ik ben er voor je als je iets hebt om over te praten En vanavond als we uitgaan Deze is van mij Don't worry 'bout it Leg je portefeuille neer, het is cool Deze is van mij. Neem er nog een, ik heb het onder controle Dat is het minste wat ik kan doen Deze is van mij Ik heb onlangs een cheque gekregen, ik heb veel geld. En ik weet dat je door financiële problemen gaat. Maar geld is een vluchtig iets dat door ons is gemaakt. Liefde is gemaakt door wat ons gemaakt heeft Het is niet iets dat iemand ooit van ons kan afnemen De mensen bij de bank, het kan me niet schelen wat ze bespreken Ze zeggen dat ik het voor mijn pensioen moet sparen. Ik geef het liever nu uit, nu ik nog kan. En dus voor het geld dat ik niet blindelings begeer Het kan me geen liefde kopen, het kan me geen vertrouwen kopen Maar het kan flessen rum en zo kopen Het leven is belachelijk, laat ons stomdronken worden Ik hou van je man, ik schreeuw het uit Onze vriendschap kan niet worden gemeten in dollar bedrag Ik ben er voor je als je iets hebt om over te praten En vanavond als we uitgaan Deze is van mij Don't worry 'bout it Leg je portefeuille neer, het is cool This one's on me Neem er nog een, ik heb het onder controle Dat is het minste wat ik kan doen This one's on me