Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: waylon jennings Songtekst: all of me belongs to you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: waylon jennings - all of me belongs to you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van all of me belongs to you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van waylon jennings! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van waylon jennings en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals all of me belongs to you .

Origineel

[Verse] All of me belongs to you all the time You're the only one that's ever on my mind There's no way that I would ever be untrue There's not one single part of me That don't miss you through and through All of me belongs to you My eyes're worthless when you're not here to see My lips would be forgotten if you forgotten me My arms ached from reaching out to you the way they do There's not one single part of me That don't miss you through and through All of me belongs to you Fingers claw the darkness in my dreams Searching for a love I lost, I can't redeem I'm yours and I can't give my heart to someone new There's not one single part of me that my heart don't include All of me belongs to you [Instrumental] [Outro] All of me belongs to you...

 

Vertaling

[Verse] Alles van mij behoort aan jou de hele tijd You're the only one that's ever on my mind Er is geen manier dat ik ooit onwaar zou zijn There's no single part of me Dat je niet mist door en door Alles van mij behoort jou toe Mijn ogen zijn waardeloos als jij er niet bent om te zien Mijn lippen zouden vergeten zijn als jij mij vergeten was Mijn armen doen pijn van het uitreiken naar jou zoals ze doen Er is geen enkel deel van mij dat jou niet door en door mist Alles van mij behoort jou toe Vingers klauwen in de duisternis van mijn dromen Zoekend naar een liefde die ik verloor, ik kan het niet goedmaken Ik ben van jou en ik kan mijn hart niet aan iemand anders geven Er is geen enkel deel van mij dat mijn hart niet omvat Alles van mij behoort aan jou [Instrumental] [Outro] Alles van mij behoort aan jou...