Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: waylon jennings Songtekst: baby, don’t be looking in my mind

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: waylon jennings - baby, don’t be looking in my mind ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van baby, don’t be looking in my mind? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van waylon jennings! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van waylon jennings en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals baby, don’t be looking in my mind .

Origineel

[Verse] Baby don't be looking in my mind You might not like what you find For honey, I know you better than you think I do so baby, don't be looking in my mind Don't expect sweet I-love-you's on and on If I didn't love you I'd be gone Don't change the way I live just take what I can give And baby, don't be looking in my mind [Chorus] Don't expect my every thought to be of you For I'm a man and men have things to do I'm proud to be your man and I love you all I can But baby, don't be looking in my mind [Instrumental] [Chorus] [Outro] Baby, don't be looking in my mind...

 

Vertaling

[Verse] Baby don't be looking in my mind Misschien vind je het niet leuk wat je vindt Want schat, ik ken je beter dan je denkt Ik ken je zo baby, kijk niet in mijn gedachten Verwacht geen lief ik-hou-van-jou's op en aan Als ik niet van je hield, zou ik weg zijn Verander niet de manier waarop ik leef, neem alleen wat ik kan geven En schat, kijk niet in mijn gedachten [Chorus] Verwacht niet dat ik altijd aan jou denk Want ik ben een man en mannen hebben dingen te doen Ik ben er trots op je man te zijn en ik hou van je zoveel ik kan Maar schat, kijk niet in mijn gedachten [Instrumental] [Chorus] [Outro] Baby, don't be looking in my mind...