Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: waylon jennings Songtekst: black rose

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: waylon jennings - black rose ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van black rose? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van waylon jennings! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van waylon jennings en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals black rose .

Origineel

Way down in Virginia Amongst the tall grown sugar canes Lived a simple man and a Dominique hen And a rose of a different name. Well, the first time I fell lightly I was standing in the drizzling rain With a trembling hand and a bottle of gin And a rose of a different name. Well, the devil made me do it the first time The second time I done it on my own Lord, put a handle on a simple handed man And help me leave that black rose alone. When the devil made that woman Lord, she threw the pattern away She was built for speed with the tools You need to make a new fool every day. Way down deep and dirty On the darker side of shame I caught a cane cuttin' man with a bottle of gin With a rose of a different name. The devil made me do it the first time The second time I done it on my own Lord, put a handle on a simple handed man And help me leave that black rose alone. The devil made me do it the first time The second time I done it on my own Lord, put a handle on a simple handed man And help me leave that black rose alone...

 

Vertaling

Helemaal beneden in Virginia Tussen de hoge suikerrietstruiken leefde een eenvoudige man en een Dominique kip En een roos met een andere naam. Nou, de eerste keer dat ik licht viel stond ik in de miezerige regen Met een trillende hand en een fles gin En een roos met een andere naam. Nou, de duivel liet het me de eerste keer doen De tweede keer deed ik het uit mezelf Heer, zet een handvat op een eenvoudige man En help me die zwarte roos met rust te laten. Toen de duivel die vrouw maakte Heer, gooide ze het patroon weg Ze was gebouwd voor snelheid met het gereedschap Je moet elke dag een nieuwe dwaas maken. Heel diep en smerig Aan de donkere kant van schaamte Ik ving een stok afsnijdende man met een fles gin Met een roos met een andere naam. De duivel liet het me de eerste keer doen De tweede keer deed ik het uit mezelf Heer, geef een handvat aan een eenvoudige man En help me die zwarte roos met rust te laten. De duivel liet het me de eerste keer doen De tweede keer heb ik het alleen gedaan Heer, geef een handvat aan een man met simpele handen En help me die zwarte roos met rust te laten...