Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: waylon jennings Songtekst: come back and see me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: waylon jennings - come back and see me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van come back and see me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van waylon jennings! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van waylon jennings en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals come back and see me .

Origineel

Today was supposed to be Just another day Before the meeting of our minds and What you had to say It's been a long time comin' and I guess i never saw I'll have a short time adjusting to it all You have come to your conclusion You no longer care for me And that we don't belong together I suppose we should agree There is nothing i can do Now that you've made up your mind But could you come back and see me sometime [Chorus] Is there any way that you could leave a little at a time I need the time to make adjustments of the heart and of the mind It might be that you'll remember some old feeling left behind And if you do would you come back and see me sometime I am left with no defenses For i have no control And for the first time in my man wood I'll do what i am told It's all over but the leaving you're Determined now to do I'll have the burden of gettin' over you There's no need to be suspicious i have Nothing left to hide It's all out in the open i have Nothing left inside Just seeing you would be enough It's all i have in mind So could you come back see me sometime [Chorus]

 

Vertaling

Vandaag had moeten zijn gewoon een andere dag Voor de ontmoeting van onze geesten en Wat je te zeggen had It's been a long time comin' and Ik denk dat ik nooit zag Ik zal een korte tijd hebben om me aan te passen aan dit alles. Je bent tot je conclusie gekomen dat je niet meer om me geeft en dat we niet bij elkaar horen Ik denk dat we het eens moeten zijn. Er is niets dat ik kan doen Nu dat je een beslissing hebt genomen Maar kun je terugkomen en me een keer zien? [Chorus] Is er een manier dat je een beetje bij beetje zou kunnen vertrekken Ik heb de tijd nodig om aanpassingen te maken in het hart en de geest Het kan zijn dat je je een oud gevoel herinnert dat je achterliet En als dat zo is, wil je dan een keer terugkomen om me te zien? Ik heb geen verdediging Want ik heb geen controle En voor de eerste keer in mijn mannenbos zal ik doen wat me gezegd wordt. Het is allemaal voorbij, maar het verlaten van je bent Vastbesloten nu te doen Ik zal de last hebben om over je heen te komen. Je hoeft niet achterdochtig te zijn, ik heb Niets meer te verbergen Het is allemaal open en bloot, ik heb Niets meer binnen Jou alleen zien zou genoeg zijn Dat is alles wat ik in gedachten heb. Dus kun je me een keer komen opzoeken [Chorus]