Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: waylon jennings Songtekst: crazy arms

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: waylon jennings - crazy arms ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van crazy arms? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van waylon jennings! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van waylon jennings en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals crazy arms .

Origineel

Now blue ain't the word for the way that I feel And the storm's brewing in this heart of mine This ain't no crazy dream I know that it's real You're someone else's love now you're not mine Crazy arms that reach to hold somebody new While my yearning heart keeps saying you're not mine My troubled mind knows soon to another you'll be wed But for now I'm just lonesome all the time So take all the treasured dreams I had for you and me And take all the love I thought was mine Someday these crazy arms may hold somebody new But for I'm just lonesome all the time Crazy arms that reach But for now I'm just lonesome all the time

 

Vertaling

Nu is blauw niet het woord voor de manier waarop ik me voel En de storm broeit in dit hart van mij Dit is geen gekke droom ik weet dat het echt is Je bent de liefde van iemand anders nu ben je niet de mijne Gekke armen die reiken om iemand nieuw vast te houden Terwijl mijn hunkerende hart blijft zeggen dat je niet van mij bent Mijn verontruste geest weet dat je snel met een ander zult trouwen Maar voor nu ben ik de hele tijd eenzaam Dus neem alle gekoesterde dromen die ik had voor jou en mij En neem alle liefde die ik dacht dat de mijne was Op een dag zullen deze gekke armen een nieuw iemand vasthouden Maar nu ben ik de hele tijd eenzaam Gekke armen die reiken Maar voor nu ben ik gewoon eenzaam de hele tijd