Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: waylon jennings Songtekst: gemini song

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: waylon jennings - gemini song ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van gemini song? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van waylon jennings! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van waylon jennings en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals gemini song .

Origineel

[Verse 1:] I could tell you a story from another day in time How a high falootin' woman tried to make me walk the line She was into changin' too damn hard to please And the last time I saw her she was down on her knees [Chorus:] Born under the sign of the Gemini twins There's two sides to me and they ain't even friends All sides are rising and there ain't no in between When I'm bad I'm bad when I'm good I'm the best you ever seen [Verse 2:] Sometimes I'm out a prowlin' and carryin' on Too high to know when it's time to take it home When I'm like that it's hard to leave the women alone It ain't easy thinkin' right with a good looking wrong [Chorus:] For another sign of the Gemini twins This two sides to me and me ain't even friends All sides are rising in the rainbow in between When I'm good I'm good when I'm bad I'm the worst you ever seen [Verse 3:] There's a good hearted woman waitin' when I come in She don't wasting time and asking me about where I've been She keeps it all together and to wish that you could see Know she goes about bring it out the best side of me [Chorus:] Born under the sign of the Gemini twins There's two sides to me and they ain't even friends All signs are rising, and there ain't no in between When I'm bad I'm bad when I'm good I'm the best you ever seen

 

Vertaling

[Verse 1:] Ik zou je een verhaal kunnen vertellen van een andere dag in de tijd Hoe een hoogdravende vrouw me probeerde over de streep te trekken Ze was in verandering, te moeilijk om te behagen En de laatste keer dat ik haar zag, zat ze op haar knieën [Refrein:] Geboren onder het teken van de Tweeling tweeling Er zijn twee kanten aan mij en ze zijn niet eens vrienden Alle kanten rijzen en er is geen tussenweg When I'm bad I'm bad when I'm good I'm the best you ever seen [Verse 2:] Sometimes I'm out a prowlin' and carryin' on Too high to know when it's time to take it home When I'm like that it's hard to leave the women alone It ain't easy thinkin' right with a good looking wrong [Refrein:] For another sign of the Gemini twins Deze twee kanten aan mij en mij zijn niet eens vrienden All sides are rising in the rainbow in between When I'm good I'm good when I'm bad I'm the worst you ever seen [Verse 3:] There's a good hearted woman waitingin' when I come in Ze verspilt geen tijd en vraagt me niet waar ik geweest ben She keeps it all together and to wish that you could see Know she goes about bring it out the best side of me [Refrein:] Born under the sign of the Gemini twins There's two sides to me and they ain't even friends Alle tekens stijgen, en er is geen tussenweg When I'm bad I'm bad when I'm good I'm the best you ever seen