Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: waylon jennings Songtekst: she’s too good for me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: waylon jennings - she’s too good for me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van she’s too good for me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van waylon jennings! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van waylon jennings en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals she’s too good for me .

Origineel

[Verse 1:] She don't like to hear me sing She don't want no diamond ring She don't want to drive my car She won't let me go that far She don't like the way I look She don't like the things I cook She don't like the way I play She don't like the things I say [Chorus:] Oh, the games we play She's too good for me[x2] [Verse 2:] She don't like the jokes I make She don't like the drugs I take She don't like the friends I got She don't like my friends a lot She don't like the clothes I wear She don't like the way I stare She don't like the tales I tell She don't like the way I smell [Chorus] [Verse 3:] Would I prefer him if he washed himself more often than he does? Would I prefer him if he took me to an opera? Because he thought I'd fall for him This phony perfect man, he'll always be my [?] She don't wanna meet my folks She don't wanna hear my jokes She don't like to fix my tie She don't even wanna try She don't like the books I read She don't like the way I feed She don't wanna save my life She don't wanna be my wife [Chorus] [Outro:] She's too good for me[x4]

 

Vertaling

[Verse 1:] Ze wil me niet horen zingen She don't want no diamond ring She don't want to drive my car She won't let me go that far She don't like the way I look Ze houdt niet van de dingen die ik kook Ze houdt niet van de manier waarop ik speel Ze houdt niet van de dingen die ik zeg [Refrein:] Oh, de spelletjes die we spelen She's too good for me [x2] [Vers 2:] She don't like the jokes I make She don't like the drugs I take She don't like the friends I got Ze houdt niet van mijn vrienden She don't like the clothes I wear Ze houdt niet van de manier waarop ik staar Ze houdt niet van de verhalen die ik vertel Ze houdt niet van de manier waarop ik ruik [refrein] [Vers 3:] Zou ik hem liever hebben als hij zich vaker waste dan hij doet? Zou ik hem liever hebben als hij me meenam naar de opera? Omdat hij dacht dat ik voor hem zou vallen Deze valse perfecte man, hij zal altijd mijn man zijn. Ze wil mijn ouders niet ontmoeten. Ze wil mijn grappen niet horen Ze wil mijn stropdas niet maken Ze wil het niet eens proberen Ze houdt niet van de boeken die ik lees Ze houdt niet van de manier waarop ik me voed Ze wil mijn leven niet redden Ze wil mijn vrouw niet zijn [Chorus] [Outro:] Ze is te goed voor mij [x4]