Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: waylon jennings Songtekst: the road

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: waylon jennings - the road ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the road? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van waylon jennings! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van waylon jennings en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the road .

Origineel

[Verse] Back home the family's eating dinner There's a fire in the fireside warm and bright But I won't be there today cause I've got a debt to pay And they don't let black sheep stray from the road No they don't let black sheep stray from the road My throat is out crying for water Lord, that wind is blowing cold That guard is watching me like a hawk up in the tree And I'm longing to be free from the road Yes, I'm longing to be free from the road Every bone inside my body's aching And that guard don't care if I live or die He told me yesterday son don't try to get away For I'll lay you down to stay by the road Yes, I'll lay you down to stay by the road...

 

Vertaling

[Verse] Thuis zit de familie te eten There's a fire in the fireside warm and bright Maar ik zal er vandaag niet zijn want ik heb een schuld te betalen En ze laten zwarte schapen niet van de weg afdwalen Nee, ze laten zwarte schapen niet van de weg dwalen Mijn keel schreeuwt om water Heer, die wind waait koud Die bewaker houdt me in de gaten als een havik in de boom En ik verlang er naar om vrij te zijn van de weg Ja, ik verlang vrij te zijn van de weg Elk bot in mijn lichaam doet pijn En die bewaker maakt het niet uit of ik leef of sterf. Hij vertelde me gisteren zoon probeer niet weg te komen Want ik zal je neerleggen om bij de weg te blijven Ja, ik zal je neerleggen om bij de weg te blijven...