Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: waylon jennings Songtekst: twelfth of never

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: waylon jennings - twelfth of never ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van twelfth of never? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van waylon jennings! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van waylon jennings en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals twelfth of never .

Origineel

[Verse] You ask me how much I need you, must I explain I need you, oh my darling, like roses need rain You ask how long I'll love you, I'll tell you true Until the Twelfth of Never, I'll still be loving you [Chorus 1] Hold me close, never let me go, hold me close, melt my heart like April snow [Chorus 2] I'll love you until the bluebells forget to bloom I'll love you until the clover has lost its perfume And I'll love you 'til the poets run out of rhyme Until the Twelfth of Never, and that's a long, long time [Chorus 1] [Chorus 2]

 

Vertaling

[Verse] Je vraagt me hoeveel ik je nodig heb, moet ik dat uitleggen Ik heb je nodig, oh mijn liefste, zoals rozen regen nodig hebben Je vraagt hoe lang ik van je zal houden, ik zeg je de waarheid Tot de twaalfde van nooit, zal ik van je blijven houden [refrein 1] Hou me stevig vast, laat me nooit meer gaan, hou me stevig vast, laat mijn hart smelten als april sneeuw [Chorus 2] Ik zal van je houden tot de klokjes vergeten te bloeien Ik zal van je houden tot de klaver zijn parfum verloren heeft En ik zal van je houden tot de dichters geen rijm meer hebben Tot de Twaalfde van Nooit, en dat is een lange, lange tijd [Chorus 1] [Chorus 2]