Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: waylon jennings Songtekst: wave goodbye to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: waylon jennings - wave goodbye to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wave goodbye to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van waylon jennings! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van waylon jennings en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wave goodbye to me .

Origineel

I'm just here to get my things and I'll be leaving And I've got somebody waitin' just outside So don't start to cry to me about your hurt and misery 'Cause the only thing that's hurtin' is your pride Wave goodbye to me and I'll be leaving walk me to the door and say so long No need talking anymore saying things I've heard before Just wave goodbye to me and I'll be gone gone gone gone Wave goodbye to me and I'll be gone Go tell all our friends that I'm a cheater tell 'em how I caused you all this pain But if they start asking you just why I proved untrue That might not be so easy to explain Just wave goodbye to me... Wave goodbye to me... Gone gone gone wave goodbye to me and I'll be gone

 

Vertaling

Ik ben hier alleen om mijn spullen te halen en ik ga weg. En ik heb iemand die buiten op me wacht. Dus begin niet tegen mij te huilen over je pijn en ellende Want het enige wat pijn doet is je trots Zwaai gedag naar me en ik ga weg loop met me mee naar de deur en zeg tot ziens Je hoeft niet meer te praten en dingen te zeggen die ik al eerder heb gehoord Zwaai gewoon tot ziens naar me en ik zal weg zijn, weg, weg Zwaai tot ziens naar me en ik zal weg zijn Ga al onze vrienden vertellen dat ik een bedrieger ben vertel ze hoe ik je al deze pijn heb bezorgd Maar als ze je gaan vragen waarom ik niet waar bleek te zijn Dat is misschien niet zo makkelijk uit te leggen Zwaai maar vaarwel naar mij... Zwaai vaarwel naar mij... Weg, weg, weg, zwaai vaarwel naar mij en ik zal weg zijn