Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: waylon jennings Songtekst: what you’ll do when i’m gone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: waylon jennings - what you’ll do when i’m gone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van what you’ll do when i’m gone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van waylon jennings! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van waylon jennings en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals what you’ll do when i’m gone .

Origineel

[Chorus 1:] Staring at the door Every night I'm thinking more and more About walking out that door [Verse 2:] I know some day I will Although I'm standing still someday I will I know someday I will [Chorus 2:] As right as we were we are wrong Nothing's going to change what we've done The only thing that keeps me from going, babe Is wondering what you'll do when I'm gone [Verse 2:] There's somethin' in your eyes I swear your eyes are tellin' me goodbye Goodbye is in your eyes You can call it pride But my thoughts of someone else here by your side That's killing me inside [Chorus 2] [Chorus 1]

 

Vertaling

[Chorus 1:] starend naar de deur Every night I'm thinking more and more Over die deur uitlopen [Verse 2:] I know some day I will Ook al sta ik stil, op een dag zal ik het doen I know someday I will [Chorus 2:] Zo goed als we waren hebben we het mis Niets kan veranderen wat we gedaan hebben Het enige wat me tegenhoudt, schat is je afvragen wat je gaat doen als ik weg ben [Verse 2:] There's somethin' in your eyes Ik zweer dat je ogen me vaarwel zeggen Goodbye is in your eyes Je kunt het trots noemen Maar mijn gedachten van iemand anders hier aan jouw zijde That's killing me inside [Chorus 2] [Chorus 1]