Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: wayne stallings Songtekst: i left my heart in san francisco

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: wayne stallings - i left my heart in san francisco ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i left my heart in san francisco? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van wayne stallings! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van wayne stallings en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i left my heart in san francisco .

Origineel

I left my heart in San Francisco. High on a hill it calls to me to be where little cable cars climb halfway to the stars! The morning fog may chill the air, I don't care! My love waits there in San Francisco, above the blue and windy sea. When I come home to you, San Francisco, your golden sun will shine for me! I left my heart in San Francisco. High on a hill it calls to me to be where little cable cars climb halfway to the stars! The morning fog may chill the air, I don't care! My love waits there in San Francisco, above the blue and windy sea. When I come home to you, San Francisco,

 

Vertaling

Ik liet mijn hart achter in San Francisco. Hoog op een heuvel roept het me om te zijn waar kleine kabelbanen halverwege naar de sterren klimmen! De ochtendmist kan de lucht verkoelen, Maakt mij niet uit. Mijn liefde wacht daar in San Francisco, boven de blauwe en winderige zee. Als ik bij jou thuiskom, San Francisco, zal jouw gouden zon voor mij schijnen. Ik heb mijn hart in San Francisco achtergelaten. Hoog op een heuvel roept het me om te zijn waar kleine kabelbanen halverwege naar de sterren klimmen! De ochtendmist kan de lucht verkoelen, Maakt mij niet uit. Mijn liefde wacht daar in San Francisco, boven de blauwe en winderige zee. Als ik thuiskom bij jou, San Francisco,