Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: We Are Messengers Songtekst: I'll Think About You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: We Are Messengers - I'll Think About You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I'll Think About You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van We Are Messengers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter W van We Are Messengers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I'll Think About You .

Origineel

I don't know where you're going but I'll meet you there I can't blame you for leaving but it's still not fair And when I don't know what to sing I'd sing about you Now I don't know what to do now that you're not here I don't know how to love, don't know how to feel But I don't want to believe I'll believe in you I'll believe in you I'll believe in you If all I can do To keep her here with me I'll…

 

Vertaling

Ik weet niet waar je naartoe gaat, maar ik zie je daar Ik kan je niet kwalijk nemen dat je weggaat, maar het is nog steeds niet eerlijk En als ik niet weet wat ik moet zingen Ik zou over je zingen Nu weet ik niet wat ik moet doen nu je er niet bent Ik weet niet hoe ik lief moet hebben, ik weet niet hoe ik me moet voelen Maar ik wil niet geloven Ik zal in je geloven Ik zal in je geloven Ik zal in je geloven Als ik alles kan doen Om haar hier bij mij te houden Ziek…