Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: we are scientists Songtekst: ghouls

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: we are scientists - ghouls ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ghouls? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van we are scientists! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van we are scientists en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ghouls .

Origineel

We all recognize that I'm the problem here We all recognize that I'm the problem here It's impossible to know or so it seems What I'm supposed to do with you on anything I know that playing this time is going to fall on me Cause we all recognize that I'm the problem here Can't help but feel attacked, what's that supposed to mean I know I won't relax or act like it's no big deal This happens all the time, it's kind of our routine But we all recognize that I'm the problem here We all recognize that I'm the problem here We all recognize that I'm the problem here We all recognize that I'm the problem here We all recognize that I'm the problem

 

Vertaling

We erkennen allemaal dat ik hier het probleem ben We erkennen allemaal dat ik hier het probleem ben Het is onmogelijk om te weten of zo lijkt het Wat ik verondersteld wordt te doen met jou op eender wat Ik weet dat het spelen deze keer op mij zal vallen Omdat we allemaal erkennen dat ik hier het probleem ben Ik kan het niet helpen maar voel me aangevallen, wat moet dat betekenen Ik weet dat ik me niet zal ontspannen of zal doen alsof het niets voorstelt. Dit gebeurt de hele tijd, het is een soort van onze routine. Maar we erkennen allemaal dat ik hier het probleem ben. We weten allemaal dat ik hier het probleem ben. We weten allemaal dat ik hier het probleem ben We erkennen allemaal dat ik hier het probleem ben We erkennen allemaal dat ik het probleem ben