Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: we are the ocean Songtekst: get out while you can [#]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: we are the ocean - get out while you can [#] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van get out while you can [#]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van we are the ocean! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van we are the ocean en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals get out while you can [#] .

Origineel

I've seen all this before, Try to paddle against the waves, No-where near the shore, I'll try to lead you in to the light, Just promise me you won't give up, At least go out with a fight, Just promise me you'll give me the chance, To make things alright Get out while you can, Today's the day you have the choice to Get out while you can But take my advice it's better for you to But take my advice it's better for you to Goodbye's so easy, Just think about the ones that love you the most It's going to be hard if you don't trust yourself I'll try to lead you into the light Just promise me you won't give up At least go out with a fight Just promise me you'll give me the chance To make things alright Get out while you can, Today's the day you have the choice to Get out while you can But take my advice it's better for you to But take my advice it's better for you to Just take a look and you'll see It's not so bad, it's not so bad Get out while you can, Today's the day you have the choice to Get out while you can But take my advice it's better for you to But take my advice it's better for you to Get out while you can Get out while you can

 

Vertaling

Ik heb dit allemaal al eerder gezien, Probeer tegen de golven in te peddelen, Nergens dichtbij de kust, Ik zal proberen je naar het licht te leiden, Beloof me dat je niet opgeeft, Ga tenminste met een gevecht naar buiten, Beloof me dat je me de kans geeft, Om alles goed te maken. Ga weg nu je nog kan, Vandaag is de dag dat je de keuze hebt om Ga weg nu het nog kan. Maar neem mijn raad aan, het is beter voor je om Maar neem mijn advies het is beter voor u om Afscheid nemen is zo makkelijk, Denk gewoon aan degenen die het meest van je houden. Het zal moeilijk zijn als je jezelf niet vertrouwt. Ik zal proberen je naar het licht te leiden Beloof me dat je niet opgeeft Ga tenminste naar buiten met een gevecht Beloof me dat je me de kans geeft Om dingen goed te maken Ga weg nu je nog kan, Vandaag is de dag dat je de keuze hebt om Weg te gaan nu het nog kan Maar neem mijn raad aan, het is beter voor je om Maar neem mijn advies het is beter voor u om Kijk maar eens en je zult zien Het is niet zo slecht, het is niet zo slecht Ga weg nu het nog kan, Vandaag is de dag dat je de keuze hebt om Ga weg nu het nog kan Maar neem mijn advies het is beter voor u om Maar neem mijn advies het is beter voor u om Ga weg nu het nog kan Ga weg nu het nog kan