Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: we the kings Songtekst: armor of hope

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: we the kings - armor of hope ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van armor of hope? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van we the kings! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van we the kings en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals armor of hope .

Origineel

Armor Of Hope. Say for the last time I won't let you down, it's hard to escape trapped under the ground.. Fighting ghostly battles here, and I'm just as blind as you only darkness, so many years we've fallen victim, of what we can not explain anytime.. For everyone has opinions on this world but for me I'm unclear. Breathe on me now I'm lost in an unknown world feeling cold hearts around me.. Pretending that false encounters are uncertain but I'm here and I'm standing here.. This time I won't let you down I know there's a part of you (grab your guns friend) that you can't take when you come crashing down.. In this moment I will not say one word and I'll hold on too, I'll take you down.

 

Vertaling

Armor Of Hope. Zeg voor de laatste keer dat ik je niet in de steek laat, het is moeilijk te ontsnappen, gevangen onder de grond... Ik ben net zo blind als jij, alleen duisternis. We zijn al zoveel jaren het slachtoffer van wat we niet kunnen verklaren. Want iedereen heeft een mening over deze wereld, maar voor mij is het onduidelijk. Adem op mij nu ik verloren ben in een onbekende wereld voel koude harten om me heen... Doen alsof valse ontmoetingen onzeker zijn maar ik ben hier en ik sta hier.. Deze keer laat ik je niet in de steek. Ik weet dat er een deel van jou is dat je niet kunt pakken als je neerstort. Op dit moment zal ik geen woord zeggen en ik zal je ook vasthouden, ik zal je naar beneden halen.